نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

پیش بینی عباسی از واکنش رئیسی در برابر سهم خواهان از کابینه

منبع
فرهيختگان
بروزرسانی
پیش بینی عباسی از واکنش رئیسی در برابر سهم خواهان از کابینه

فرهيختگان/ نماينده سابق و رئيس سابق سازمان انرژي اتمي معتقد است رئيسي در برابر سهم خواهان استقلال خود را حفظ مي کند.

مهمترين اظهارات فريدون عباسي در مصاحبه با فرهيختگان

*در 8 سال دولت روحاني که دستگاه اجرايي دست جناح خاصي بود، از افرادي که الان نماينده هستند، استفاده نمي‌شد. نظام ‌بايد از اينها بهره‌مند شود.

*نفس حضور نمايندگان در دولت آتي را بد نمي‌دانم. بستگي به نياز کشور دارد. چرا بايد راه را سد کنيم و بگوييم چون نماينده هستند وارد دولت نشوند؟ البته نبايد اين‌طور باشد که همه مجلس را رها کنند و به دولت بروند.

 *نمايندگاني که در جمع‌آوري امضا براي حمايت از رئيسي فعال بودند، دنبال پست نبودند. بيشتر حوزه اعتقادي آنها بود. آن‌طور که من رويت و برداشت کردم، افراد فکر مي‌کردند حضور شخص آقاي رئيسي به صلاح کشور است.  

*اين نامه به ‌شأن نظارتي مجلس ضربه نخواهد زد. اين‌طور نيست که مجلس و نماينده‌ها خدشه‌اي به نظارت خود وارد کنند.

*اين هم تجربه‌اي است که رئيس دولت از پارلمان بيرون بيايد. اگر اتفاق بيفتد دعواهاي بين دولت و مجلس را کمتر خواهيم داشت.

*ما انتظار داريم در تاييد وزرا نماينده‌ها دقت لازم را داشته باشند. اينجا آزمون مجلس است که خود را نشان دهد.

*مجلس اصولگراي نهم راي بالايي به ظريف داد ولي اين دال بر اين نبود که خط‌مشي را قبول دارند، بلکه مي‌خواستند دولت روحاني با قوت شروع کند و بگويد مجلس با دولت همکاري مي‌کند. طبيعي است که اين رويکرد را در دولت رئيسي هم شاهد باشيم.

*عده‌اي مي‌خواهند سهم بگيرند ولي با سابقه‌اي که من از شخص رئيسي مي‌شناسم، او استقلال خود را حفظ و سعي مي‌کند تصميم درستي بگيرد. چالش‌هاي اصلي رئيسي در يک سال اول بحث توليد و اشتغال است

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

پس از این بخوانید

پس از این بخوانید

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر