توقع بانوی اصلاحطلب از رئیسی درخصوص کابینه

برنا/ يک چهره سياسي اصلاح طلب اظهار کرد: در مورد حضور بانوان در کابينه ما به قول هاي آقاي رييسي خوشبين بوديم ايشان از اقوام و قوميت ها و بانوان گفتند و ما تعجب کرديم که ايشان چقدر به حضور اقليت ها در مسند هاي دولتي خوشبين هستند و توقع داشتيم دو وزير از خانم ها و از اهل سنت انتخاب شود ولي فعلا با توجه به گمانه زني ها اين موضوع جدي ديده نمي شود و در حد شعار باقي مانده است.
«فرزانه ترکان»، يک چهره سياسي اصلاح طلب، در گفت و گو با برنا در رابطه با گفت: در سال هاي اخير سطح بينش، تفکر مردم و دانش سياسي آنها نسبت به سال هاي قبل افزايش پيدا کرده است. اين هم به برکت فضاي مجازي و هم به برکت دانش و اطلاعاتي است که مردم کسب کرده اند. سطح تحصيلات در عامه جامعه بالاتر از قبل است و در هر خانواده اي يکي دو نفر تحصيلکرده وجود دارد و همه اين ها تاثير گذار است و مردم به راحتي حرف و حديث بي پايه و بي اساس را نميپذيرند.
او افزود: ما از جمله کشورهايي هستيم که مردم حتي جلوتر از توان دولت فکر مي کنند و مطالبات سياسي فراتري بيش از آن چيزي که ما قبلا به آن فکر مي کرديم دارند و از طرفي ما جامعه اي جنگ زده داريم که درگير مشکلات عديده اقتصادي و زيست محيطي است و از بابت منابع طبيعي و انساني مشکلاتي دارد که روز به روز تشديد شده اند و راه حل نهايي و قطعي براي آن، مشخص و اجرا نشده است.
ترکان تاکيد کرد: با توجه به اين شرايط و خواسته ها و مطالبات عمومي جامعه براي حداقل هاي رفاه و معيشت و خالي بودن دست دولت و خزانه اش قطعا آمدن دولت جديد براي مردم مطالبه ايجاد مي کند و آنهايي که به ايشان راي داده و آنهايي که راي نداده اند همه با مطالباتي جدي به ميدان مي آيند تا مشکلات حل شود. متاسفانه در مناظره هايي که در زمان انتخابات مشاهده شد حرف ها و صحبت هاي بيشتر کانديداها، پايه و اساس برنامه اي و بِيس مدون علمي نداشت و شعارهاي احمدي نژادي بود. اينکه مي شود اين کارها را کرد اما براي اين مي شودها بايد طرح و برنامه داشت.
او ادامه داد: رييس جمهور منتخب بايد براي مردم توضيح بدهد که با وجود عدم تصويب اف اي تي اف و با وجود تحريم ها و نامعلوم بودن سرنوشت مذاکرات و خزانه کشور چگونه بايد مشکلات اقتصادي کشور را حل و فصل کرد و برنامه توسعه اقتصادي ايشان چيست؟ اينکه هر بار کتابچه اي را نشان مي دهند و مي گويند در اين کتابچه نوشته شده است به نظر من کفايت نمي کند بايد ميزگردهايي تشکيل شود و کارشناسان دولت ايشان بنشينند و حرف بزنند و بگويند راه حل آنها براي خروج از وضع فعلي، چه خواهد بود؟! هر کسي که براي اداره کشور مي آيد بايد براي مشکلات مردم برنامه داشته باشد. اگر آقاي رييس جمهور بخواهد هوشمندانه انتخاب کند بايد به جاي چپ و راست و اصلاح طلب و اصولگرا افراد کارامد انتخاب کند و کارآمدي همراه با برنامه را سر لوحه کار دولت خود قرار بدهد.
او در مورد چينش کابينه در دولت رييسي و مولفه هاي آن افزود: ايشان اگر مسئوليت وزارت خانه اي را به شخصي مي دهد بايد مطمئن باشد که اين فرد توانمندي دارد و از عهده انجام کار بر مي آيد. در مورد حضور بانوان در کابينه ما به قول هاي آقاي رييسي خوشبين بوديم ايشان از اقوام و قوميت ها و بانوان گفتند و ما تعجب کرديم که ايشان چقدر به حضور اقليت ها در مسند هاي دولتي خوشبين هستند و توقع داشتيم دو وزير از خانم ها و از اهل سنت انتخاب شود ولي فعلا با توجه به گمانه زني ها اين موضوع جدي ديده نمي شود و در حد شعار باقي مانده است.
اين چهره اصلاح طلب خاطرنشان کرد: ايشان رابطه خوبي با مراجع قم دارند و مساله گلايه مراجع از دولت آقاي روحاني مبني بر عدم حضور بانوان در هيات دولت نبايد در مورد ايشان صدق کند ولي باز هم تاکيد همه ما اين است که الزاما آوردن زنان به هيات دولت کفايت نمي کند و انتخاب بايد بر اساس کارآمدي باشد نه جنبه هاي سياسي و بايد زني که تدبير و مديريت دارد، انتخاب شود و در بقيه پست ها از جمله مديران کل و معاونين از زنان استفاده شود و اين تبعيض ها از ميان برداشته شود.
او در پايان گفت: پيش بيني من اين است که درگيري آقاي رييسي و کادر ايشان در درون اصولگرايان خواهد بود. شنيده هاي ما حاکي است که اختلافات در ميان خودشان زياد است و اگر اين مشکل حل شود ما هم نظاره گر اين خواهيم بود که آيا يک دست بودن قوا مي تواند مشکل را حل کند؛ تاريخ مي نويسد و ما هم تماشاگر آن هستيم.