نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
سیاسی

ادعای نفتالی بنت علیه ایران درباره حمله به کشتی اسرائیلی

منبع
ايسنا
بروزرسانی
ادعای نفتالی بنت علیه ایران درباره حمله به کشتی اسرائیلی

ايسنا/ نخست وزير رژيم صهيونيستي ادعاهايي را درباره دست داشتن ايران در هدف قرار گرفتن يک کشتي اسرائيلي در سواحل درياي عمان مطرح کرد.

به گزارش روزنامه صهيونيستي اورشليم پست، نفتالي بنت نخست وزير رژيم صهيونيستي روز يکشنبه مدعي شد که هدف قرار دادن کشتي مِرسِر استريت در سواحل عمان از سوي ايران انجام شده است و اسرائيل به آن پاسخ خواهد داد. 
بنت مدعي شد: کاملا مشخص است که ايران کسي است که به اين کشتي حمله کرده است. شواهد اطلاعاتي آن موجود است و ما از جامعه جهاني انتظار داريم تا براي حکومت ايران روشن سازد که اشتباه بزرگي مرتکب شده است. 
نخست وزير رژيم صهيونيستي در ادامه اين ادعاها در اظهاراتي تهديد آميز گفت: ما مي دانيم که چگونه در هر موردي به روش خودمان به ايران پيام بفرستيم. 
او ادامه داد: رفتار زورگويانه ايران نه تنها براي اسرائيل خطرناک است، بلکه به منافع جهاني، آزادي دريانوردي و تجارت بين المللي آسيب مي زند. 
به گزارش ايسنا، سعيد خطيب‌زاده سخنگوي وزارت امور خارجه کشورمان در نشست خبري اين هفته خود در مورد اتهامات مطرح شده از سوي رژيم صهيونسيتي و آمريکا نسبت به ايران در مورد دست داشتن تهران در حمله به نفت کش اسراييلي و تلاش اين رژيم براي مطرح کردن اين موضوع در شوراي امنيت سازمان ملل گفت: موجوديت رژيم اشغالگر قدس بايد دست از اين اتهام زدن هاي واهي بردارد و اين بار اول نيست که اين رژيم اشغالگر چنين اتهاماتي را متوجه کشور ما مي کند.
اين ديپلمات ارشد ايراني با بيان اينکه اين رژيم هر جايي که رفته با خود ناامني، ترور و وحشت برده است تصريح کرد: مسئوليت وضعيت فعلي بر عهده آناني است که پاي رژيم صهيونيستي را به منطقه باز کرده اند.
خطيب زاده بار ديگر با تاکيد بر اينکه اظهارات مقامات رژيم صهيونيستي در اين ارتباط محکوم است، گفت: آنها بايد بدانند با اين فرافکني ها دردي از دردهايشان دوا نمي شود و هر کس باد بکارد طوفان درو مي کند. وي تاکيد کرد: ايران لحظه اي در دفاع از امنيت خود و منافع مردمش ترديد نمي کند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره