نماد آخرین خبر

امیری‌فر: احمدی‌نژاد برخلاف رئیسی اصلا اهل مشورت نبود

منبع
مثلث
بروزرسانی
امیری‌فر: احمدی‌نژاد برخلاف رئیسی اصلا اهل مشورت نبود

مثلث/ عباس اميري‌فر گفت: آقاي احمدي‌نژاد اصلا اهل مشورت‌کردن نبود، يک تصميمي مي‌گرفت و همه بايد آن را عمل مي‌کردند و به هيچ‌وجه خود را با مجلس هماهنگ نمي‌کرد اما آقاي رئيسي اهل مشورت است و تعامل خوبي با سران قوا و ديگر نهادها دارد.

عدالت يکي از مهم‌ترين خواسته‌هاي مردم ايران است؛ مردمي که هشت‌سال از گسترش فقر عمومي خسته‌اند و مي‌خواهند حالا که دولت عوض شده است، در فضايي عاري از رانت‌ها، ويژه‌خواري‌ها و برتري عده‌اي خاص زندگي کنند اما اين مهم با چه ابزاري محقق مي‌شود و دولت براي برقراري آن در جامعه چه کار مي‌توانند بکند؟

عباس اميري‌فر، فعال سياسي درباره اين موضوع به «مثلث‌آنلاين» گفت: «مقام معظم رهبري در ديدار با اعضاي هيئت دولت به نوعي فرمان دادند که بايد همه تصميمات دولت به پيوست عدالت باشد. درست هم همين است زيرا عدالت يکي از مهم‌ترين نيازهاي امروز کشور است. در شعارهاي آقاي رئيسي هم موضوع عدالت به چشم مي‌خورد».
 

او ادامه داد: «براي تحقق عدالت در وهله نخست بايد دولت به طور کامل شکل بگيرد. يعني علاوه بر وزرا بايد همه استاندارها، فرمان‌دارها، مديران کل و مديران مياني تعيين شوند و بهتر است مديران اجرايي از مديران دولت قبل نباشند و اگر احيانا در سِمت خود باقي بمانند، بگويند که با دولت همسو هستيم زيرا دومين گام براي تحقق عدالت عزم راسخ همه دولتي‌هاست. از سوي ديگر حالا که آقاي رئيسي و مسئولان دولت به مناطق محروم سفر مي‌کنند -که کار خوبي هم هست- با دست پر نزد مردم آن مناطق بروند؛ مثلا واکسن آنها تأمين شود يا اعتباراتي داده شود تا حداقل ديگر شاهد کپرنشيني نباشيم زيرا واقعا در شأن نظام جمهوري اسلامي نيست که بعد از اين همه سال هنوز کپرنشيني داشته باشيم».

اين فعال سياسي همچنين بيان کرد: «علاوه بر حوزه اجرايي بايد دولت در حوزه تحقق عدالت برنامه‌محور عمل کند؛ به‌نحوي که يک برنامه کوتاه‌مدت داشته باشد تا در همين چندوقت پيش رو برخي از محروميت‌ها را رفع کند و يک برنامه بلندمدت هم براي چهارسال پيش رو داشته باشد. مناطق محروم هم بايد به طور کامل شناسايي شود و کمبودهاي آن مناطق ليست شود تا رفع آنها يک‌به‌يک در دستور کار دولت قرار بگيرد. حالا دولت هم بهانه‌اي براي کار نکردن ندارد زيرا هر سه قوه با هم هماهنگ هستند و نهادهاي بالادستي هم از دولت حمايت مي‌کنند».

او درباره تفاوت دولت رئيسي و دولت اول احمدي‌نژاد در تحقق موضوع عدالت اظهار کرد: «اصلا دولت رئيسي با دولت احمدي‌نژاد قابل قياس نيست. در دولت اول آقاي احمدي‌نژاد کارهاي مثبتي انجام شد اما در دولت دوم همه کارهاي خوب دوره اول هم به حاشيه رفت زيرا رئيس‌جمهور وقت خود را اسير بحث‌هاي فرعي و حاشيه‌اي کرد و ديديم که در نهايت در دولت آقاي احمدي‌نژاد شعار عدالت محقق نشد. آقاي احمدي‌نژاد اصلا اهل مشورت‌کردن نبود، يک تصميمي مي‌گرفت و همه بايد آن را عمل مي‌کردند و به هيچ‌وجه خود را با مجلس هماهنگ نمي‌کرد اما آقاي رئيسي اهل مشورت است و تعامل خوبي با سران قوا و ديگر نهادها مانند سپاه، صداوسيما، ستاد اجرايي فرمان امام، آستان قدس، قوه قضائيه و... دارد اما آقاي احمدي‌نژاد اصلا اين‌طور نبود و مي‌ديديم که در عمل کارها پيش نمي‌رفت».
اميري‌فر در پايان درخصوص ارتباط ميان برقراري عدالت و احياي اعتماد عمومي به قوه مجريه گفت: «حتما يکي از ضرورت‌هاي احياي اعتماد عمومي برقراري عدالت در جامعه است. مردم مشاهده مي‌کنند که مسئولان تا چه حد عزم عدالت دارند و اگر پاسخ را مثبت دريافتند، حتما به دولت اميدوار مي‌شوند و اعتمادشان احيا مي‌شود».

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره