نماد آخرین خبر

فعال اصولگرا: در سعید جلیلی شهامتی نمی‌بینیم

منبع
اعتماد
بروزرسانی
فعال اصولگرا: در سعید جلیلی شهامتی نمی‌بینیم

اعتماد/  عضو جبهه پيروان خط امام و رهبري گفت: رئيس جمهور در مقابل شعارهايي که به مردم داد، متعهد است و حتما بايد افرادي را به کار گيرد که فارغ از هر گروه و دسته‌اي شايستگي کافي را داشته باشند.

ابراهيم رئيسي در چينش کابينه‌اش نه تنها به سراغ وزرا و مديران دولت احمدي‌نژاد رفت بلکه برخي رقباي اصولگرايش را هم به کار گرفته است. اما برخلاف تصورات تا اين لحظه خبري از صدور حکم براي سعيد جليلي نيست و بعيد به نظر مي‌رسد رئيسي او را در کابينه‌اش جاي دهد.

احمد کريمي‌اصفهاني، عضو جبهه پيروان خط امام و رهبري، معتقد است چون جليلي به نفع رئيسي کنار رفته دليلي بر اين‌که حتما بايد در دولت باشد نيست.  

او معتقد است رئيس جمهور وام‌دار هيچ کسي نبوده و نيست و در مقابل شعارهايي به مردم داد، متعهد است.  

 *آقاي رئيسي در اقدامي که شايد کمتر سابقه داشته باشد رقباي انتخاباتي‌اش را در کابينه به کار گرفت، تحليل شما از اين رفتار رئيس جمهور چيست؟  

 آقاي رئيسي با توجه به اينکه حمايت دسته و گروه و جبهه و... را نداشتند و به تمام کساني که در ايران بودند از ابتدا اعلام کرد تمام ستادهاي من خانه‌هاي مردم است، لذا وام‌دار هيچ کسي نبوده و نيست. ممکن است در بين مجموعه همکاراني که انتخاب کرده است افرادي از دولت‌هاي قبل باشند يا افرادي از يک گروه و دسته‌اي باشند اما اينها به دليل اين نيست که وام‌دار آن‌ها باشد و بخواهد به آن‌ها سهميه دهد.  

بناي آقاي رئيسي بر اين بود که از کساني که مي‌تواند استفاده کند، زيرا در خدمت رهبري هم گفته بودند ما مي‌توانيم، دولت‌هاي قبلي مي‌گفتند ما کشوري تحويل مي‌گيريم که فلان و فلان شده است و فلان کاستي‌هايي دارد ولي آقاي رئيسي اين را نگفت و وقتي همچنين حرفي را بيان نکرد يعني در مقابل شعارهايي که به مردم داد، متعهد است و حتما بايد افرادي را به کار گيرد که فارغ از هر گروه و دسته‌اي شايستگي کافي را داشته باشند.  

 رئيسي قسم خورد تا بهترين‌ افراد را به نفع نظام به کار گيرد

من فکر مي‌کنم اين موضوع تا حدود زيادي در دولت آقاي رئيسي رعايت شده است. ما نبايد وقتي دولتي روي کار مي‌آيد از بالا تا پايين يا از رأس تا ضلع‌هاي آن را بيرون بريزيم، چون اين کار اشتباهي است که در کشور از ابتدا متداول بوده و حتما بايد شايستگان را به کار گيرند و تجارب آن‌ها را مورد نظر قرار دهند. از همه مهم‌تر اين است که افرادي بايد باشند که پاکدست بوده و  داراي تخصص بالا و استکبارستيزي باشند.  

همچنين اينکه افرادي که آقاي رئيسي در مجموعه خود انتخاب کرده است، بايد به داخل کشور توجه کنند و اگر نگاه آنان به خارج باشد کار غلطي است اما اينکه افرادي از گروه‌هاي مختلف باشند اما اهميتي به خارج ندهند و بتوانند مشکلات را حل کنند، به طور طبيعي آن‌ها بايد به کار گرفته شوند چون تجارب آن‌ها قيمت دارد. لذا به نظر من تا الان تخلفي در اين موضوع پيش نيامده است؛ البته ايشان قسم ياد کرده است که بايد بهترين‌ افراد را به نفع نظام به کار گيرد و اميدوار هستيم ان‌شاءالله در مقابل اين قسم متعهد باشند.  

 در سعيد جليلي شهامتي نمي‌بينيم

نظر شما در رابطه با اينکه هنوز حکمي براي آقاي جليلي صادر نشده چيست؟ پيش‌بيني مي‌شد ايشان دبير شوراي عالي امنيت ملي شوند ولي هنوز حکمي صادر نشده است.  

من نمي‌توانم در اين خصوص اظهار نظر کنم چون زياد اعتقادي به آقاي جليلي ندارم؛ يعني آقاي جليلي را با آن شهامت نمي‌بينم که براي او جايگاهي قائل شوم. اين چيزي است که احتمالا رئيس جمهور بتواند در مذاکرات با آفاي جليلي توانايي‌هايي در او ببيند، اگر رئيس جمهور در او توانايي‌هايي را ديده باشد شايد از او استفاده کند ولي اينکه شما مي‌فرماييد چون آقاي جليلي از انتخابات کنار رفت يا در پايداري فردي مورد تاييد است و حتما آقاي رئيسي بايد او را به کار گيرد، اينطور نيست. رئيس جمهور در مقابل رهبري و ملت و مجلس و خدا تعهد دارد و نسبت به هيچ گروه و دسته‌اي تعهدي ندارد.  

احمدي‌نژاد ديگر جايگاهي در ايران ندارد

*با توجه به اينکه هم برخي پست‌هاي معاونت و هم برخي پست‌هاي وزرا به افرادي سپرده شده که روزمه اصلي آن‌ها مربوط به دولت احمدي نژاد است، اين نوعي بازگشت به دولت آقاي احمدي نژاد حساب مي‌شود يا...

 خير؛ بدترين دولتي که در کشور ما آمده و منحرف‌ترين فردي که در کشور ما رئيس جمهور شده، آقاي احمدي‌نژاد بوده است. تخلفات ايشان به‌اندازه تمام تخلفاتي است که در کل دولت‌ها بوده است و کساني که با او کار مي‌کردند، به لحاظ ديکتاتوري بوده  و بايد خواسته‌هاي او را عملياتي مي‌کردند؛ اين دليل نمي‌شود آن فردي که با آقاي احمدي‌نژاد کار مي‌کرده است، بد باشد.  

 البته  اگر اين افراد ويژگي‌ها و خصوصيات  احمدي‌نژاد را داشته باشند اصلا نبايد به کار گرفته شوند چون اين کار اشتباه بزرگي است. به نظر من ايشان کسي بود که در رابطه با دين هم اشتباه داشته است چه برسد در مسائل و عملکردشان.  

 احمدي‌نژاد بدترين کسي بود که نسبت به ولايت عمل کرد. لذا آقاي احمدي‌نژاد را تقريبا با بيگانگان، ضدانقلابي‌ها و منافقين بايد ببينيم نه با افرادي که در داخل هستند. من در مورد مسائل اقتصادي ايشان که کاري ندارم چون صحبت به درازا مي‌کشد ولي در اين انتخابات دقيقا همان حرفي را براي حضور مردم و نيامدن پاي صندوق‌هاي راي تکرار کرد که راديو امريکا، بي‌بي‌سي، ضدانقلابي‌ها و منافقين گفتند. لذا آقاي احمدي‌نژاد ديگر جايگاهي ندارد  و ديگر اصلا نمي‌تواند در ايران مطرح شود. به نظر من ما بايد احمدي‌نژاد را فراموش کنيم، حتما افرادي که در دوران ايشان کار مي‌کردند و الان در کابينه آقاي رئيسي هستند با آن زمان متفاوت هستند، ولي اگر آن ويژگي‌ها را داشته باشند به نظر من اصلا نبايد به کار گرفته شوند.  

مسئولان موظف به کادرسازي در کشور هستند

*به نظر مي‌رسد خلأ کادرسازي هم در بازگشت رؤساي جمهور به وزراي سابق تاثيرگذار است.  

رؤساي يک کشور اين را بدانند که بايد براي کشور کادرسازي شود؛ يعني ما در تمام ابعاد و در تمام شئون نظام موظف به کادرسازي هستيم. اين کادرسازي به اين معنا نيست که از ابتدا يک فردي را که تجارب کافي ندارد در جايگاه يک وزير بگذاريم، پس بايد در پست‌هاي مختلف افرادي در کنار وزرا (به عنوان معاون يا در سمت‌هاي ديگر) به کار گرفته شوند که با کار آشنا شوند تا در آينده هم کابينه جوان‌تري داشته باشيم و هم آن‌ها را با تجربه بيشتري سر کار بگذاريم. نمي‌شود بگوييم از ابتدا کادرسازي نشده است. بنابراين از همين الان خود رئيس جمهور و تمام وزرا و تمام کساني که در کشور به صورتي سهيم هستند و در شئون مختلف کشور کار مي‌کنند، موظف به کادرسازي هستند، حتي احزاب هم موظف به کادرسازي هستند.  


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره