حسینی بوشهری: دولت حوزه علمیه را مستقل بخواهد

ايسنا/ دبير شوراي عالي جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: امروز هر کشوري که اطلاعات بهتري دارد در جنگ اطلاعاتي پيروز ميشود و لازم است که زيرساختهاي امنيتي ارتقاء پيدا کنند و افرادي به کار گرفته شوند که آگاه به مسائل امنيتي هستند.
آيت الله سيد هاشم حسيني بوشهري در ديدار با حجتالاسلام و المسلمين خطيب(وزير اطلاعات)، گفت: متاسفانه به علت شيوع کرونا، ما شاهد از دست دادن تعداد زيادي از هم وطنانمان هستيم اما در کنار آن، تلاش دولت و دستگاههاي مربوطه در مهارکردن اين ويروس باعث اميد در جامعه شده است و مردم احساس کرده اند که اگر تلاش و اراده باشد، کار نشدني وجود نخواهد داشت.
وي وضعيت معيشتي و کسب و کار مردم را مناسب شأن مردم شريف ايران ندانست و تاکيد کرد: اگر ويروس کرونا مهار شود به تبع آن کسب و کار هم رونق ميگيرد و لذا بايد مسائل و مشکلات کشور اولويت بندي شود.
حسيني بوشهري مبارزه با فساد را بسيار مهم ارزيابي کرد و گفت: فساد باعث اعتمادسوزي شده است و بايد تلاش کرد تا اين اعتمادسوزي تبديل به اعتمادسازي شود. همچنين ارتباط با کشورهاي همسايه، تقويت ارزش پولي و تقويت اعتبار گذرنامه هموطنان از جمله توقعات نخبگان جامعه است که دولت سيزدهم بايد به آن بپردازد.
دبير شورايعالي حوزههاي علميه سفرهاي استاني رئيس دولت را يک سرمايه دانست و اظهار کرد: رابطه با مردم براي احياي اميد آفريني يک امر اصلي و مهم است و سفرهاي استاني رئيس جمهور توانسته است بذر اميد را در جامعه بکارد.
حسيني بوشهري ارتقاء کمي و کيفي وزارت اطلاعات را از جمله اولويتهاي اين وزارتخانه دانست و افزود: نبرد امروز، نبرد اطلاعات است و هر کشوري که اطلاعات بهتري دارد در اين جنگ پيروز خواهد شد. بنابراين لازم است که زيرساختهاي امنيتي ارتقاء پيدا کند و افرادي به کار گرفته شوند که آگاه به مسائل امنيتي هستند.
وي پيگيري و مبارزه با فساد را از ديگر کارهاي وزارت اطلاعات برشمرد و تصريح کرد: بنده معتقدم وزارت اطلاعات بايد پيش قدم و پرچمدار در اين راه باشد. زماني که آقاي رئيسي در منصب رياست قوه قضاييه بودند بارها گفتند که مبارزه ما، مبارزه با معلول است و بايد با علت مبارزه شود تا حجم پروندهها کاسته شود و اکنون که جناب آقاي رئيسي به رياست جمهوري انتخاب شده اند، اميد است که باجديت اين کار را در دستگاه اجراي پيگيري کنند.
رييس شوراي عالي جامعه مدرسين رصد به موقع مسئولان کشور را از جمله کارهاي وزارت اطلاعات دانست و گفت: اگر به موقع عملکرد کارگزاران رصد شود و زماني که احساس شد آنها راه اشتباه را در پيش گرفته اند، تذکرات لازم به آنها داده شود، شاهد کاهش فساد و همچنين پرونده هاي قضايي خواهيم بود و ذهن مردم هم مخدوش نمي شود و جامعه هم احساس آرامش مي کند.
عضو مجلس خبرگان رهبري نقش وزارت اطلاعات را در ارتقاء توليد بسيار مهم ارزيابي کرد و خاطر نشان کرد: سرمايه گذاران زماني مي توانند در کشور سرمايه گذاري کنند که احساس امنيت کنند در غير اين صورت سرمايه خود را از کشور خارج مي کنند. و ايجاد امنيت يکي از وظايف اصلي وزارتخانه اطلاعات است تا توليد رونق پيدا کند و مانع توليد هم برطرف شود.
وي ادامه داد: وزارت اطلاعات بايد رويکرد مردمي داشته باشد و مردم احساس کنند که در ايجاد امنيت سهيم هستند. در اين صورت است که مردم هم مي توانند نقش آفريني کنند و به کمک وزارت اطلاعات بيايند.
حسيني بوشهري با بيان اينکه توجه به مسأله وحدت اسلامي از اهم دستورات قرآن و بزرگان دين اسلام است، تصريح کرد: يکي ديگر از وظايف وزارت اطلاعات اين است که اين وحدت را حفظ کند و با افرادي که قصد تفرقه، دارند برخورد کنند.
وي اسناد و اطلاعات هر کشور را سرمايه کشور دانست و گفت: وظيفه شما حفظ اين اطلاعات است تا دشمن نتواند از طريق افراد نفوذي به اين اطلاعات دست پيدا کند.
رييس شوراي عالي جامعه مدرسين عامل موفقيت وزارت اطلاعات را، «ايمان» نيروي انساني اين وزارتخانه دانست و اظهار کرد: عامل پيشرفت وزارت اطلاعات و دستگاه اطلاعاتي جمهوري اسلامي، ايمان قلبي نيروهاي وزارت است؛ چون با ايمان، عشق و خداترسي کار مي کنند، خداوند مددکار آنها در اين جايگاه حساس خواهد بود.
وي تاکيد کرد: انتظار آن است که دولت محترم، حوزه علميه اي را بخواهد که مستقل است. حوزه مستقل ديدهبان، خيرخواه و منتقدي ناصح است. جداي از نظام اسلامي نيست و از آن جا که حوزه علميه خاستگاه انقلاب است و حامي بزرگي براي نظام اسلامي خواهد بود.