سردار جزایری: هجمه به سپاه و بسیج از راهبردهای کلان دشمن است
ايسنا
بروزرسانی
ايسنا/ معاون ستادکل نيروهاي مسلح گفت: هجمه به سپاه و بسيج و در مواقعي به نيروي انتظامي براي جلوگيري از اثرات بازدارندگي آنان، از راهبردهاي کلان دشمن است.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، سردار سيدمسعود جزايري در مراسم کارگاه جنگ نرم که صبح امروز در محل پرديس دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز برگزار شد، با بيان اينکه "جنگ نرم يک نبرد در حوزه ارادهها و ارزشهاست"، افزود: جنگ نرم به دنبال تغيير در باورها، افکار، رفتار و ساختارهاست و غرب فکري و فرهنگي، قرنهاست در عرصه نبرد نرم کار ميکند و داراي تجارب بسيار زيادي است.
معاون امور بسيج و فرهنگي دفاعي ستاد نيروهاي مسلح تاکيد کرد: غرب بعد از فروپاشي جماهير شوروي به سراغ انقلاب اسلامي آمد و مجموعه تجارب خود را در اين صحنه عملياتي به کار بسته است.
وي با بيان اينکه "تلاشهاي دشمن در عرصههاي سخت در مواجهه با انقلاب اسلامي نتيجه لازم و مناسب را براي غرب به دنبال نداشت"، گفت: روند موفق تثبيت نظام جمهوري اسلامي شکل گرفته و در حال پيشرفت است، از طرفي تاثيرگذاري انقلاب اسلامي بر محيط خارجي از دلايل و زمينههاي جنگ غرب عليه ايران است.
معاون ستاد کل نيروهاي مسلح خاطرنشان کرد: ما در يک جنگ بزرگ واقعي قرار داريم و لازمه هر جنگي اين است که دو طرف به خوبي شناخته شود. ما بايد راهبردهاي کلان دشمن در جنگ نرم را شناسايي کنيم.
وي افزود: براي شناسايي راهبردها و سياستهاي جنگ نرم دشمن بايد سامانهها، قرارگاهها، تئوريپردازان، مراکز ايدهپردازي و سياستمداران عليه جمهوري اسلامي را شناسايي کنيم. ما همچنين بايد مراکز پيادهسازي، مديريت و اجراي جنگ نرم دشمن و اسناد محوري غرب عليه ايران را شناسايي کنيم.
جزايري در بخش ديگري از صحبتهاي خود تصريح کرد: 18 عرصه در حوزه داخلي، منطقهاي و جهاني جنگ نرم بايد مورد بررسي و محاسبه قرار گيرد که دروازه داخلي ما بايد تحليلي از وضعيت کلان کشور داشته باشيم تا ببينيم دشمن در کدام سطوح و لايههاي ما ورود و خلل ايجاد کرده است.
وي با بيان اينکه "کشوري در برابر قدرت نرم دشمن موفق است که بتواند در فرآيند جنگ نرم دروازههاي خود را به قدرت نرم تبديل کند"، تاکيد کرد: ما بايد راهبردهاي دفاعي خود، پروژهها و سناريوهاي عملياتي، سرمايههاي نرم و سامانههاي مديريتي، هدايتي و عملياتي جنگ نرم را بشناسيم.
معاون ستادکل نيروهاي مسلح اضافه کرد: يکي از ملاحظات اساسي جنگ نرم عليه انقلاب فروپاشي از درون است اين موتور محرکه دشمن است و موضوع ديگر نقش بازيخوري از داخل است که بايد به آن توجه داشت و بايد مدنظر داشته باشيم که نبرد دشمن در محيطهاي مختلف هدايت ميشود.
وي در ادامه با اشاره به راهبردهاي کلان دشمن در عرصههاي مختلف اظهار کرد: در عرصه مديريتي تضعيف رهبري و ناکارآمدسازي مديران در کشور، در عرصه سياسي ايجاد بيثباتي، مشروعيتزدايي، ناپايداري سياسي و ناکارآمدسازي نظام، در عرصه رسانهاي و تبليغاتي ايجاد يک جنگ رسانهاي براي تسخير اذهان جامعه هدف، در عرصه فرهنگي هويتزدايي و ترويج فرهنگ و سبک زندگي غربي، در عرصه اجتماعي ايجاد گسستهاي اجتماعي و بحران جمعيتي، در عرصه علمي و فناوري القاي نااميدي و فرار مغزها، در عرصه اقتصادي تضعيف زيرساختهاي اقتصادي و توليد و کار و در عرصه دفاعي تضعيف فرهنگ ايثار، مقاومت و قدرت دفاعي و امنيتي و اثرات بازدارندگي آن از راهبردهاي کلان دشمن است.
جزايري افزود: هجمه هايي به سپاه و بسيج و در مواقعي به نيروي انتظامي ميشود که بسيار گسترده و روز به روز بيشتر ميشود نيز در همين راستا صورت ميگيرد. دشمن به دنبال اين است تا بين نيروهاي مسلح، مردم، مديران و مسئولين کشوري و نظامي ايجاد اختلاف کند که گاهي در روزنامهها نيز شاهد آن هستيم.
معاون امور بسيج و فرهنگي دفاعي ستاد نيروهاي مسلح ادامه داد: جنگ نرم يک استراتژي قطعي است و به شکل بلندمدت و با سازمان کامل است که ادامه خواهد داشت. به عنوان مثال در زمينه سايبر آمريکاييها نيروهاي کادر سايبر خودشان را در سال جاري حدود 5.3 برابر افزايش دادند.
وي با اشاره به نابرابري وضعيت دشمن و کشور ما در جنگ نرم تاکيد کرد: در جنگ نرم هم مثل جنگ سرد ما يک واحد در برابر واحدهاي زياد دشمن هستيم و بايد مجموعه پتانسيل نظام پاي کار بيايند و دانشگاهها نيز توانايي ايجاد قرارگاههاي جنگ نرم و بررسي راهبردهاي دشمن در اين حوزه را دارند.
معاون ستادکل نيروهاي مسلح در پايان گفت: در چند سال اخير ما به خوبي وارد اين عرصه شدهايم و دشمن را رصد و شناسايي ميکنيم و اميدواريم با ايجاد سامانههاي متناسب با جنگ نرم بتوانيم يک جنگ تمام عيار را با کساني که به تماميت جامعه ما هجوم آوردهاند داشته باشيم و پيروز شويم.