نماد آخرین خبر

کلانتری: روحانی از عهده مشکل «کاوه مدنی» برنیامد

منبع
اکو ايران
بروزرسانی

اکو ایران/ از عیسی کلانتری رئیس سابق سازمان محیط زیست درباره اینکه آیا کاوه مدنی در راستای طرح تئوری ورشکستگی آبی به محیط زیست دعوت شده بود، سوال کردیم و او در جواب به «اکوایران» گفت: آقای مدنی مشاور آقای چیت‌چیان بود و هر سه ماه یکبار می‌آمد ایران و به اصلاح ساختار آبی وزارت نیرو از بُعد توسعه پایدارکمک می‌کرد. من در وزارت نیرو با ایشان آشنا شدم.
او با اشاره به اینکه مدنی دانش آموخته دبیرستان امام صادق بود، می‌افزاید: من از ایشان خواهش کردم، محیط زیست بیاید و به من کمک کند و ایشان بر سر من منت گذاشت و قبول کرد.
کلانتری ادامه می‌دهد: اما پس از مدتی دستگاه های امنیتی به ایشان بند کردند و ایشان گفتند من صرفا در زمینه آب و محیط زیست همکاری می‌کنم.
او می‌افزاید: آقای رئیس جمهور همان زمان کمیته چهار نفره‌ای برای حل مشکل بچه‌های محیط زیست و آقای مدنی تشکیل داد. اما حل این مسئله از عهده رئیس جمهور و وزیر اطلاعات برنیامد چه برسد به من.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر