نماد آخرین خبر

پیش بینی همه تدابیر لازم برای یک انتخابات با مشارکت حداکثری

منبع
فارس
بروزرسانی
پیش بینی همه تدابیر لازم برای یک انتخابات با مشارکت حداکثری

فارس/ وزیر کشور گفت : تمام تدابیر لازم برای یک انتخابات پرشور و با مشارکت حداکثری پیش بینی شده است.

احمد وحیدی در اولین همایش اعضای هیات‌های نظارت استانی  سراسر کشور در ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری و دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مشهد اظهار کرد:‌ انتخابات امسال در ۲۰۸ حوزه انتخاباتی در کشور برگزار می شود.

وی از اجرای دو آئین نامه جدید انتخاباتی خبر داد و گفت: یک آئین نامه با موضوعات کلی اجرای انتخابات با بیش از ۱۰۰ ماده است که نیمی از آن در کمیسیون دولت تصویب شده است و بقیه تا پایان هفته آینده مصوب و ابلاغ خواهد شد.

وحیدی افزود: آئین نامه دیگر با موضوع تبلیغات انتخاباتی است که تصویب و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی ارسال شده است.

وزیر کشور مشارکت را یکی از محور‌های مهم راهبرد ۴ گانه رهبرمعظم انقلاب عنوان کرد و گفت: در جلب مشارکت حداکثری در انتخابات با دستور رییس جمهوری همه دستگاه‌ها موظف هستند به کمک وزارت کشور بیایند تا در ۱۱ اسفند در کنار امنیت، سلامت و رقابت با مشارکت حداکثری انتخاباتی پرشور داشته باشیم.

وی گفت: انتخابات بکی از مهم‌ترین رویداد سال جاری است و بعد از گذشت ۴۴ سال از انقلاب بیش از ۴۰ انتخابات در کشور صورت گرفته و این نشان از اهمیت انتخابات در جمهوری اسلامی ایران است.

حجت الاسلام والمسلمین خطیب وزیر اطلاعات هم در این گردهمایی شورای نگهبان را به عنوان یک نهاد مرکزی و حیاتی برای حفظ نظام، اسلام، قانون و ارزش های انقلاب معرفی کرد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر