آخرین وضعیت پیگیریها برای آزاد شدن اموال بلوکه شده ایران توسط آمریکا
ایسنا/ معاون حقوقی رئیس جمهور آخرین وضعیت پیگیری ها برای آزاد شدن اموال بلوکه شده ایران توسط آمریکا را تشریح کرد.
«محمد دهقان» روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت درباره آخرین وضعیت پرونده غرامت ایران از آمریکا گفت: چندین بار به صورت کتبی این موضوع پیگیری شد که هیاتی تشکیل شود تا درباره مبلغی که باید آمریکاییها به ایران پرداخت کنند به تفاهم برسیم. ولی هنوز این اتفاق رخ نداده است.
وی افزود: آمریکاییها هنوز نمایندگان خود را درباره پرونده غرامت مشخص نکرده و اعلام کردند که با مقامات بالاتر خود باید هماهنگ شوند تا کمیتهای در این باره تشکیل شود که هنوز این اتفاق رخ نداده است.
وی درباره دادگاه منافقین که قرار است ۲۱ آذرماه تشکیل شود، یادآور شد: خوشبختانه در دولت سیزدهم با پیگیریهایی که انجام شد و بر اساس دعوتی که وزارت اطلاعات انجام داد، اسناد مربوط به جنایتهای منافقین جمع آوری شد و حدود ۱۰۰ پرونده به قوه قضاییه ارسال شد.
دهقان خاطرنشان کرد: با پیگیری دولت و وزارت اطلاعات این پرونده در حال رسیدگی در قوه قضاییه است و امیدواریم آرای قانونی علیه جریان منافقین صادر شود.