نماد آخرین خبر

امدادرسانی به ۳۹۰۰ مسافر گرفتار در برف و کولاک

منبع
مهر
بروزرسانی
امدادرسانی به ۳۹۰۰ مسافر گرفتار در برف و کولاک

مهر/ رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر گفت:نجاتگران‌ هلال احمر در شبانه روز گذشته به ۳۹۰۰ نفر از هموطنان متأثر از برف و کولاک خدمات امدادونجات ارائه کردند.

بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: از روز گذشته تا صبح امروز نوزدهم بهمن ماه ۱۴۰۳، نجات گران هلال احمر در ۱۵ استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، لرستان، مازندران، مرکزی، همدان و سمنان به ۳ هزار و ۹۰۰ نفر از مسافران خدمات امداد و نجات ارائه دادند.

وی با اشاره به ۱۰۸ منطقه عملیاتی بیان کرد :۲ هزار و ۶۹۴ نفر در قالب ۹۶۰ دستگاه خودرو گرفتار شده در برف و کولاک توسط نجات گران هلال‌احمر رهاسازی شدند. که در این عملیات‌ها به ۸۵۷ نفر از سرنشینان خودروها اسکان اضطراری داده شد.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهار داشت: در این بازه زمانی ۳۶۴ نفر از سرنشینان خودروهای گرفتار در برف و کولاک از اقلام غذایی و ۱۱۱ نفر از اقلام زیستی بهره مند شدند.

محمودی ادامه داد: تمامی‌پایگاه‌های امداد و نجات، پست‌های موقت وتیم‌های واکنش سریع در گردنه‌های برف گیر کماکان در وضعیت آماده‌باش عملیاتی قرار دارند و آماده خدمت‌رسانی به هم‌وطنانمان هستند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره