تجمع تعدادی از دانشجویان در واکنش به قتل یک دانشجو مقابل کوی دانشگاه تهران
ایرنا/ تعدادی از دانشجویان در واکنش به قتل یک دانشجو، در کوی دانشگاه تهران تجمع کردند.
تعدادی از دانشجویان عصر جمعه ۲۶ بهمن ماه در واکنش به ضرب، جرح و قتل دانشجوی کارشناسی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران در محوطه کوی دانشگاه تجمع برگزار کردند.
در این تجمع دانشجویی که بیش از دوساعت و نیم به طول انجامید دانشجویان خواستار برقراری هرچه بیشتر امنیت کوی دانشگاه و دانشجویان شدند.
پاسخگویی مدیران دانشگاه تهران درقبال حادثه اخیر نیز یکی دیگر از مطالبات تجمع کنندگان اعلام شد.
در ساعت ۲۱ چهارشنبه مورخِ ۲۴ بهمن ۱۴۰۳، واحد گشت پلیس در محدوده بزرگراه جلال آل احمد نبشِ کوچه جنت با جوانی ۱۹ ساله مواجه شد که بر اثر اصابت جسم تیز به مجاری تنفسی مجروح و با همکاری عوامل اورژانس به بیمارستان شریعتی تهران منتقل شد که بر اثر شدت جراحات در ساعت ۷:۳۰ صبح درگذشت.
از همان ساعاتِ ابتداییِ حادثه پیجوییِ قتل آغاز و در تحقیقات میدانی و با بهرهگیری از تصاویر دوربینهایِ مداربسته مشخص شد که دانشجویِ جوان در زمان مراجعت به خوابگاه دانشجویی در منطقه امیرآباد مورد ضربه جسم تیز توسط دو زورگیرِ موتورسوار قرار گرفت و سارقان در زمان ربودنِ کوله پشتی، مقتول را مورد اصابت چاقو قرار دادند.
پس از درگذشت این دانشجو، تیم ویژهای در اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، تحقیقات جهت شناسایی و دستگیری عاملان این سرقتِ را در دستورکار قرار دادند واطلاعات تکمیلی متعاقبااز سوی فراجا اعلام می شود.