نماد آخرین خبر

ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان خوزستانی چه بود؟

منبع
فارس
بروزرسانی
ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان خوزستانی چه بود؟

فارس/ آموزش و پرورش شهرستان ایذه اعلام کرد که امروز برخی از دانش‌آموزان به دلیل زیاد بودن شعله بخاری دچار تنگی نفس شدند که پس از بررسی در بیمارستان، هم‌اکنون در سلامت کامل هستند.

در پی مسمومیت تعدادی از دانش‌آموزان شهرستان ایذه با گاز منوکسیدکربن، روابط عمومی اداره آموزش و پرورش شهرستان ایذه توضیحی ارائه کرد.

در توضیحات اداره آموزش و پرورش ایذه آمده است: صبح امروز دوشنبه ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۳، به دلیل افزایش شعله بخاری موجود در فضای کلاس دانش‌آموزان پایه یازدهم رشته حسابداری هنرستان عترت، برخی از دانش‌آموزان احساس تنگی نفس کردند.  با اقدام فوری همکاران حاضر در آموزشگاه و تماس با اورژانس، ۱۵ نفر از دانش‌آموزان برای بررسی دقیق وضعیت سلامت به بیمارستان شهدای ایذه منتقل شدند. خوشبختانه پس از انجام بررسی‌های لازم، همه دانش‌آموزان در همان ساعات اولیه ترخیص شدند و حال عمومی آن‌ها کاملاً مساعد است.
 
اداره آموزش و پرورش ایذه ضمن پیگیری دقیق این حادثه، دستورات لازم را برای بررسی و رفع مشکلات احتمالی سیستم گرمایشی در کلیه مدارس شهرستان صادر کرده است. همچنین، از تمامی مدارس خواسته شده تا نسبت به ایمن‌سازی و بازرسی منظم تجهیزات گرمایشی اقدام کنند تا از تکرار چنین حوادثی جلوگیری شود.  

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره