نماد آخرین خبر

قطار شهری جان پسر ۱۴ ساله را گرفت

منبع
مهر
بروزرسانی
قطار شهری جان پسر ۱۴ ساله را گرفت

مهر/  در ادامه حوادث تلخ برخورد قطار با شهروندان در محدوده راه‌آهن نسیم شهر، امروز نیز یک پسر ۱۴ ساله دانش‌آموز در اثر برخورد با قطار جان خود را از دست داد.

بعد از ظهر چهارشنبه قطار شهری در مسیر نسیم شهر، محدوده خیرآباد، با یک نوجوان ۱۴ ساله برخورد کرد.

بر اساس اظهارات رئیس سازمان آتش‌نشانی نسیم شهر، این حادثه به‌حدی شدید بود که پسرک به دلیل جراحات وارده در دم جان باخت.

این حادثه در حالی رخ داده که طی سال‌های اخیر بارها شاهد برخورد قطار با شهروندان بی‌گناه در این محدوده بوده‌ایم، با این حال، تاکنون اقدامات جدی برای ایمن‌سازی این مسیر پرخطر انجام نشده است.

پیش از این، عبدالله نوحی، فرماندار سابق بهارستان به خبرنگاران گفته بود: در آخرین جلسه‌ای که به میزبانی شرکت راه‌آهن برگزار شد، مسئولیت ایمن‌سازی این محدوده به شهرداری نسیم شهر محول شد.

اگر ادعای فرماندار سابق صحت داشته باشد، این سوال مطرح می‌شود که چرا شهرداری نسیم شهر تاکنون اقدام مؤثری در این زمینه انجام نداده است؟

با توجه به سابقه حوادث مشابه در این محدوده، انتظار می‌رود دستگاه‌های نظارتی و قضائی به‌طور جدی به این موضوع ورود کرده و از وقوع حوادث تلخ بعدی جلوگیری کنند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره