نماد آخرین خبر

سردار رادان: آمار تلفات و مصدومانِ ناشی از تصادفات قابل توجیه نیست

منبع
ايلنا
بروزرسانی
سردار رادان: آمار تلفات و مصدومانِ ناشی از تصادفات قابل توجیه نیست

ایلنا/ فرمانده کل انتظامی کشور گفت: یکی از شاخص‌های توسعه که برای دیگر کشورها مهم است، میزان تصادفات و تلفات و مصدومان ناشی از تصادفات است که در کشور ما این رقم قابل قبول و توجیه نیست.

سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور در چهارمین همایش معاونین هماهنگی امور عمرانی استانداری های سراسر کشور بیان کرد: آمار و ارقام ناشی از تصادفات چه در درون و چه در برون شهر، مسئولیت خطیری را به عهده ما قرار داده است و اگر به این مسئولیت توجه داشته باشیم به بشریت خدمت کرده‌ایم. یکی از شاخص‌های توسعه که برای دیگر کشور ها مهم است، میزان تصادفات و تلفات و مصدومان ناشی از تصادفات است که در کشور ما این رقم قابل قبول و توجیه نیست.

وی ادامه داد: بخشی از این امر مربوط به راه، بخشی مربوط به وسایل نقلیه و بخش دیگر مربوط به رانندگان است. علاوه بر این موارد بخش دیگر مربوط به نظارت است.در واقع راننده متوجه شود که آیا در مسیر نظارت هم می شود؟ این نظارت جدی است یا خیر؟ سپس راننده رفتار ترافیکی خود را بر اساس این نظارت شکل می دهد.

 فرمانده کل انتظامی کشور اضافه کرد: یک تفاهم‌نامه بین پلیس و وزارت راه داشتیم که در طول سالیان سال این تفاهم مستمر و کارساز بوده است. در حوزه درون شهر ما مشکلات بسیار جدی تری داریم. عدد تلفات ناشی از تصادفات در درون شهر بیشتر از برون شهر است . دلیل مشخص آن این است که نظارت‌های ما کمتر شده است.

سردار رادان گفت: آن چیزی که خانواده‌ها را عذاب می‌دهد مصدومانی هستند که بر اثر یک حادثه باید در گوشه ای از یک اتاق به سرببرند. با کاهش تلفات قطعاً شاهد بهبود شرایط آمار مصدومان خواهیم بود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar