نماد آخرین خبر

ثبت ۲۴ هزار تخلف رانندگی توسط بازرسان نامحسوس

منبع
مهر
بروزرسانی
ثبت ۲۴ هزار تخلف رانندگی توسط بازرسان نامحسوس

مهر/ رئیس پلیس راهور تهران گفت: ۲۴ هزار تخلف رانندگی توسط بازرسان نامحسوس در سال جاری ثبت شده است.

سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، در اولین همایش بازرسان افتخاری کنترل نامحسوس ترافیک شهر تهران گفت: در سطح شهر تهران ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار خودرو پلاک شده داریم و تقریباً به همین میزان موتورسیکلت نیز در تهران وجود دارد یعنی ۱۷ درصد خودورهای پلاک شده و ۲۹ درصد موتورسیکلت‌های پلاک شده در تهران تردد می‌کنند.

وی افزود: روزانه ۹ هزار تماس با شماره ۱۱۰ مرتبط با پلیس راهور ثبت می‌شود که ۲ هزار و ۴۰۰ تماس مربوط به تصادفات و بقیه تماس‌ها مرتبط با بقیه مسائل مانند سد معبر است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در سال ۵۵۰ تا ۶۰۰ نفر در تصادفات شهر تهران کشته می‌شوند و در مجموع ۲۲ درصد از کل فوتیان تصادفات کشور نیز در تهران رخ می‌دهد.

وی گفت: در دهه ۹۰، تعداد اعمال قانون دوربین‌ها به حدود ۱۶ میلیون رسید. اکنون این رقم به ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار اعمال قانون رسیده است و تعداد دوربین‌ها از ۳۰ هزار به نزدیک ۶ هزار عدد رسیده است.

سردار موسوی‌پور با اشاره به اینکه امسال ۲۴ هزار تخلف توسط بازرسان نامحسوس ثبت شده است، گفت: بازرسان نامحسوس نباید وارد حریم خصوصی شهروندان شوند و باید از افشای هویت خود به عنوان بازرسان خودداری کنند. هدف اصلی این طرح جلوگیری از تخلفات و حوادث است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar