کشف جسد دختر ایرانی بعد از ۷۷ روز در کانادا

رکنا/ پس از دو ماه جستوجو، پلیس کانادا جسد شیلان شهبازیان، زن ۲۶ ساله کُرد ایرانی را که در ویندزور ناپدید شده بود، پیدا کرد.
شیلان شهبازیان، زن ۲۶ ساله کُرد ایرانی که ۱۴ ماه پیش به کانادا مهاجرت کرده بود، در تاریخ ۴ ژانویه ۲۰۲۵ در شهر ویندزور، استان انتاریو ناپدید شد. او که پیش از مهاجرت در شهرهای قروه و سنندج بهعنوان آرایشگر فعالیت داشت، در یک سالن زیبایی در ویندزور مشغول به کار بود و در کنار کار، برای بهبود مهارتهای زبان انگلیسی در کلاسهای آموزشی شرکت میکرد.آخرین بار، شیلان در حوالی خیابان هیروان و ریورساید در ویندزور دیده شد. پلیس ویندزور از همان ابتدا تحقیقات گستردهای را برای یافتن او آغاز کرد و مشخصات ظاهریاش را منتشر کرد تا مردم در صورت مشاهده او اطلاعات لازم را ارائه دهند. خانواده شیلان که در کردستان ایران زندگی میکنند، به شدت نگران بودند، چراکه تماسهای روزانه شیلان ناگهان قطع شده بود و هیچ خبری از او نداشتند. همکاران و دوستانش نیز در تلاش برای آگاهیرسانی، تجمعی برگزار کرده و با روشن کردن شمع خواستار یافتن او شدند.
با گذشت بیش از دو ماه از ناپدید شدن شیلان، در تاریخ ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ تلفن همراه او در کنار رودخانهای در ویندزور کشف شد، اما همچنان اثری از او نبود. در نهایت، روز ۲ فروردین ۱۴۰۴، پلیس کانادا اعلام کرد که جسد این زن جوان را پیدا کرده است و تحقیقات درباره علت مرگ او ادامه دارد.
پلیس پیشتر اعلام کرده بود که نشانهای از وقوع جرم یا خشونت در این پرونده مشاهده نشده است، اما خانواده شیلان و مردم کردستان ایران همچنان منتظر روشن شدن ابعاد این ماجرا هستند.