نماد آخرین خبر

ثبت ۸ هزار نفر مصدوم در تصادفات رانندگی

منبع
مهر
بروزرسانی
ثبت ۸ هزار نفر مصدوم در تصادفات رانندگی

مهر/فرمانده کل انتظامی کشور گفت: تا روز گذشته ۲۷۱ نفر فوتی در صحنه و بالغ بر ۸ هزار نفر مصدوم در تصادفات رانندگی جاده‌ها به ثبت رسیده است.

قرارگاه تأمین نظم و امنیت نوروز ۱۴۰۴ با حضور سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور (وبینار) در معاونت عملیات فراجا برگزار شد.
سردار احمدرضا رادان در این جلسه ضمن تبریک سال جدید، اظهار داشت: امیدوارم طاعات و عبادات مردم عزیز در ماه مبارک رمضان مورد قبول درگاه حق قرار گیرد.
فرمانده کل انتظامی کشور تصریح کرد: فرماندهی انتظامی کشور با بسیج بیش از ۲۵۰ هزار نفر از کارکنان و تمام امکاناتش از مرز، استان‌ها، مرکز شهرها و روستاها گرفته تا جاده‌ها در طرح نوروزی در حال ارائه خدمت به مردم است.
وی ادامه داد: فرماندهی انتظامی کشور با توجه به ایام و سفرهای نوروزی باید بر اساس پیش بینی‌ها با استقرار گشت‌های انتظامی و ترافیکی نسبت به ارائه خدمات به هموطنان عزیز و پوشش طول جاده‌ها و با پویش نه به تصادفات و همکاری مردم عزیز تلاش کرده تا بتواند این قصه پر غصه زشت تصادفات و حوادث حاصل از آن را کاهش دهد تا امنیت و آرامش را برقرار سازد.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور در خصوص پیشگیری از سرقت در بازه زمانی ایام نوروزی، تصریح کرد: خوشبختانه همکاران شاخص‌های بسیار خوبی را در اختیار خود گرفته و آمار کشفیات نسبت به قبل افزایش یافت در این راستا برخورد با سارقان مسلح صورت گرفت حین اجرای چند عملیات با درگیری‌های رخ داده چند سارق کشته و تعدادی نیز زخمی شدند که در اختیار قانون قرار گرفتند.
وی یادآور شد: اراذل اوباشی که تلاش داشتند تا گردن کشی کنند و با توجه به مقاومت و حمله‌ای که به همکاران ما داشتند بر اثر ضرب گلوله از پای درآمدند و دستگیر شدند.
سردار رادان با بیان اینکه در حوزه تصادفات اگرچه از ۲۵ اسفندماه سال گذشته تا دیروز شاهد افزایش یک درصدی سفر بودیم و مصرف سوخت هم متأسفانه بالاتر رفت و در اوج آن به ۱۶۴ میلیون لیتر رسید که رکورد شکست، گفت: بر اثر عدم رعایت عده اندکی از قانون گریزان تا روز گذشته ۲۷۱ نفر فوتی در صحنه و بالغ بر ۸ هزار نفر مصدوم در تصادفات رانندگی جاده‌ها به ثبت رسیده است.
ارشدترین مقام انتظامی کشور تاکید کرد: مردم عزیز باید تلاش کنند تا سفر را از مبدا تا مقصد در نظر گرفته یعنی جاده‌ها را جزو سفر بدانند و با مدیریت صحیح سفر خود بتوانند با خاطری آسوده همراه با آرامش به مقصد بازگردند.

وی عنوان داشت: پلیس همواره پشتیبان قانون مداران بوده و به شدت با کسانیکه بخواهند به هر نحوی خدشه‌ای به امنیت وارد کرده و قانون گریزی و اراده خودشان را به سایر مردم تحمیل کنند حتماً برای حفظ جان آنها برخورد خواهیم کرد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر