ايسنا- سرانجام پس از گذشت 240 روز از سال 91 که تهران در حسرت هواي پاک قرار داشت، مردم اين کلان شهر براي نخستين بار در سال جاري در روز بيست و چهارم آبان موفق به تنفس هواي پاک شدند.
به گزارش سرويس «محيط زيست» ايسنا، دکتر يوسف رشيدي، مديرعامل شرکت کنترل کيفيت هواي تهران گفت: بر اساس قانون بايد هواي شهرهاي بزرگ به حد استاندارد برسد و بايد دولت تدابير وتمهيداتي را فراهم کند تا تمامي خودروهاي فرسوده از رده خارج شوند.
وي با اشاره به اين که محيط زيست در کشور ما خيلي مظلوم و مغفول واقع شده، اظهار کرد: به محيط زيست در کشور ما به چشم موضوعي لوکس و تشريفاتي نگاه ميشود و تا وقتي اين نگاه وجود داشته باشد مشکلات موجود برطرف نمي شود.
وي با بيان اين که آلودگي صدا مشکل بعدي ما پس از آلودگي هوا خواهد بود، تصريح کرد: متأسفانه هر چه در مورد آلودگي صدا فرياد ميزنيم، صدايمان به گوش کسي نميرسد و اين موضوع نيز به زودي به مشکلي همهگير و دردسرساز تبديل خواهد شد.
رشيدي با تأکيد بر اين که در کشور ما متاسفانه به موضوع محيط زيست اهميت و بهاي لازم داده نميشود، اضافه کرد: متوليان اين حوزه براي انجام وظايف قانوني خود از قدرت لازم برخوردار نميباشند که اين موضوع باعث تشديد مشکلات موجود مي شود.
مديرعامل شرکت کنترل کيفيت هواي تهران در پايان دو متهم اصلي آلودگي هواي تهران را«خودرو» و «سوخت» دانست و خاطرنشان کرد: خودروسازاني که همچنان خودروهاي با کيفيت نازل يورو 2 توليد ميکنند و دستگاههايي که همچنان سوخت غيراستاندارد توليد ميکنند، متهمان اصلي آلودگي هواي پايتخت هستند.