نماد آخرین خبر

حضور ۱۵۰۰ پرستار در بحران بندرعباس پس از حادثه اسکله شهید رجایی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
حضور ۱۵۰۰ پرستار در بحران بندرعباس پس از حادثه اسکله شهید رجایی

ایرنا/ تهران - ایرنا- معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام ثبات شرایط در حوزه درمان و مراقبت در بندرعباس، از تلاش و فداکاری پرستاران این استان قدردانی کرد و گفت: در این بحران هزار و ۵۰۰ پرستار در مراکز درمانی دولتی و غیردولتی بندرعباس مشغول ارائه خدمت بوده‌اند.

به گزارش ایرنا از وبدا، عباس عبادی با اشاره به آمادگی کامل تیم مدیریت بحران پرستاری برای اعزام نیرو در صورت نیاز، اظهار کرد: از همان دقایق اولیه وقوع حادثه، تیم مدیریت بحران معاونت پرستاری که متشکل از پرستاران آموزش‌دیده از سراسر کشور است، آمادگی کامل برای فراخوان و حضور در بندرعباس را داشت و این آمادگی کماکان ادامه دارد.

وی با ابراز خرسندی از عملکرد پرستاران در بندرعباس گفت:پرستاران با وجود اینکه شیفت کاریشان نبود، داوطلبانه در همان دقایق اولیه در مراکز درمانی حاضر شدند و در کنار همکاران خود به ارائه خدمات پرداختند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از حس مسئولیت بازنشستگان این حوزه تقدیر کرد و افزود: همکارانی که بازنشسته شده‌اند نیز با احساس مسئولیت خود را به مراکز درمانی رساندند و در کنار سایر پرستاران قرار گرفتند.

عبادی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه بحران‌ها زنگ هشداری برای توجه به جامعه پرستاری هستند، بر ضرورت دیده شدن پرستاران و شنیدن مطالبات آنها در شرایط مختلف تاکید و خاطرنشان کرد: پرستاران همواره در بحران‌های مختلف از جمله دوران همه‌گیری کرونا، سیل و زلزله به تقویت جامعه سلامت کمک کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، حوالی ظهر دیروز (شنبه ششم اردیبهشت) انفجار مهیبی در محدوده بندر شهید رجایی در غرب شهرستان بندرعباس به وقوع پیوست که هنوز علت وقوع آن مشخص نشده و تیم های امدادی برای اطفای حریق و امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی به محل حادثه اعزام شدند، شدت وقوع انفجار به حدی بود که موجب تخریب برخی ساختمان ها و خودروها در محدوده محل انفجار شد.

بیش‌از یکهزار نفر نیز در این حادثه مجروح شدند که ۱۹۴ نفر تاکنون در بیمارستان‌ها بستری هستند و بقیه پس از درمان، مرخص شده‌اند.

تاکنون از تعداد بیش از یکهزار نفر مجروح این حادثه، ۹۵۰ نفر ترخیص، ۱۷۵ نفر بستری و ۹ بیمار برای درمان به بیمارستان‌های خارج از استان هرمزگان اعزام شدند همچنین ۱۷۰ نفر از مصدومان در بیمارستان‌های استان عمل جراحی شدند و هم اکنون ۳۱ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه (آی سی یو) بستری هستند.

مصدومان برای درمان به پنج بیمارستان؛ خاتم الانبیا(ص)، شهید محمدی، خلیج فارس، صاحب الزمان(عج) و بیمارستان سیدالشهدا(ع) ارتش اعزام شدند.

در این حادثه ۷۰ دستگاه آمبولانس برای انتقال مصدومان فعال بود که ۵۰ دستگاه آن از نیروی دریایی سپاه بود.

بندر شهید رجایی با حدود ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار مساحت، ظرفیت جابجایی سالانه ۷۰ میلیون تن بار را دارد.

این بندر تجاری از ۲۳ اسکله به عمق ۱۵ متر تشکیل شده که تنها یک اسکله به دلیل انفجار دچار خسارت سنگین شده است.





به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar