نماد آخرین خبر

تداوم ارائه خدمات امدادی هلال‌احمر در بندر شهید رجایی

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تداوم ارائه خدمات امدادی هلال‌احمر در بندر شهید رجایی

ایرنا/ تهران- ایرنا- جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه‌ای ضمن تاکید بر تداوم خدمات‌رسانی نیروهای امدادی هلال‌احمر هرمزگان در حادثه بندر شهید رجایی، اعلام کرد: تا امروز بیش از ۳۵۰ نیروی عملیاتی این جمعیت در حادثه انفجار بندر شهید رجایی خدمات‌رسانی کرده‌اند.

به گزارش ایرنا از جمعیت هلال احمر، در اطلاعیه شماره ۳ هلال احمر آمده است: پنج تیم بهداشت و درمان اضطراری هلال‌احمر هرمزگان خدمت‌رسانی به امدادگران و تیم‌های حاضر در صحنه عملیات را بر عهده داشتند همچنین تیم‌های حمایت روانی هلال‌احمر در حال پشتیبانی از مصدومین و متاثرین از سانحه به استعداد ۲ تیم هستند و در حال حاضر بیش از ۳۵۰ نیروی هلال‌احمر در منطقه فعالیت داشته و اقدامات ایمنی و خدمات رسانی را انجام داده‌اند.

این اطلاعیه می‌افزاید: ناوگان هوایی اعزامی هلال‌احمر ۷۲‌ سورتی پرواز برای امدادرسانی و اطفای حریق بندر شهید رجایی انجام داده است و در استان‌های پشتیبان و معین هرمزگان، پایان ماموریت اعلام شده اما تیم‌های امدادی هلال‌احمر استان هرمزگان به صورت کامل در حالت آماده‌باش هستند.

در ادامه این اطلاعات آمده است: تیم‌های درمان اضطراری هلال‌احمر تاکنون به ۴۷۰ از مردم و نیروهای امدادی متاثر از انفجار و گرمای شدید هوا، خدمات درمان سرپایی ارائه کرده‌اند و ۲ تیم درمان اضطراری هلال‌احمر در بیمارستان‌های بندرعباس مستقر هستند و به مجروحان سانحه خدمت‌رسانی می‌کنند.

به گزارش ایرنا، حوالی ظهر (شنبه ششم اردیبهشت) انفجار مهیبی در محدوده بندر شهید رجایی در غرب شهرستان بندرعباس به وقوع پیوست بلافاصله تیم های امدادی برای اطفای حریق و امدادرسانی به حادثه دیدگان به محل حادثه اعزام شدند، شدت وقوع انفجار به حدی بود که موجب تخریب برخی ساختمان ها و خودروها در محدوده محل انفجار شد. این حادثه تاکنون هزار و ۲۰۰ مصدوم، ۷۰ جان باخته و ۶ مفقودی داشته است.





به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar