نماد آخرین خبر

لزوم بازنگری در فرآیند جذب دانشجومعلمان

منبع
ايرنا
بروزرسانی
لزوم بازنگری در فرآیند جذب دانشجومعلمان

ایرنا/ تهران- ایرنا- وزیر آموزش و پرورش بر نقش کلیدی این دانشگاه در تربیت معلمان انسان‌ساز و رکن اصلی تحول در نظام آموزشی کشور تأکید کرد و در عین حال گفت باید در فرآیند جذب دانشجویان بازنگری اساسی انجام دهیم.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، علیرضا کاظمی روز دوشنبه در مراسم تقدیر از اساتید نمونه دانشگاه فرهنگیان، اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان قصد دارد معلمانی تربیت کند که انسان‌ساز باشند و باید بالاترین جایگاه را در نظام آموزش کشور داشته باشد.

وی افزود: دانشگاه فرهنگیان ریشه تعلیم و تربیت کشور است؛ اگر این دانشگاه ضعیف شود و به آن رسیدگی نشود، ثمری نخواهد داشت. این دانشگاه معلمانی را تربیت می‌کند که رکن اصلی تحول در نظام تعلیم و تربیت کشور هستند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هر چه داریم باید به پای دانشگاه فرهنگیان بریزیم، اظهار کرد: برای برداشت محصول مناسب از نظام تعلیم و تربیت، باید به این دانشگاه توجه کنیم؛ هرگز اجازه نمی‌دهیم این دانشگاه ضعیف شود یا مسیر جذب معلم از طریق آن تضعیف گردد. محور اصلی جذب معلم از طریق دانشگاه فرهنگیان است.

وی خاطر نشان کرد: به سمتی حرکت می‌کنیم که نیازهای دانشگاه را در حوزه استاد، فضا و دانشجو بر اساس استانداردها قرار دهیم. اگر اکنون مسیرهای دیگری برای جذب نیروی انسانی طراحی شده است، موقتی است و ادامه نخواهد داشت.

کاظمی تأکید کرد: افرادی را جذب کنیم که با تمام وجود عشق به معلمی داشته و به ارزش‌های نظام جمهوری اسلامی باور داشته باشند؛ زیرا بخش زیادی از مسائل هویتی است همچنین شأن معلم باید از حالت تعلیمی به تربیتی ارتقا یابد. اکنون فضای فیزیکی و تجهیزات لازم فراهم نیستند که باید این مشکلات رفع شوند.

وی افزود: امروز مهم‌ترین چالش در دانشگاه فرهنگیان کیفیت است؛ آیا معلمانی که تحویل آموزش‌وپرورش می‌شوند، از نظر علمی و تربیتی دارای سطح لازم هستند؟ بنابراین باید تمرکز بیشتری بر روی ارتقای کیفیت داشته باشیم.

کاظمی همچنین گفت: یکی از بخش‌های مهم در ارتقای کیفیت، تحول در برنامه‌های درسی است؛ کارگروه تحول در برنامه‌های آموزشی دانشگاه فرهنگیان تشکیل شده است تا سرعت بیشتری بگیرد. نیازهای دانش‌آموزان، دانشجو-معلمان با آنچه امروز ارائه می‌شود؛ متفاوت است.

به گزارش ایرنا، ۱۲ اردیبهشت که سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری است، روز معلم نام گرفته و ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت هم هفته بزرگداشت مقام معلم است.

روز شمار گرامیداشت هفته معلم در سال جاری اعلام شده که براساس آن، جمعه ۱۲ اردیبهشت، معلم، سرشار از اندیشه مطهر، ‌شنبه ۱۳ اردیبهشت، معلم، نقطه طلوع مهر و دانایی، یکشنبه ۱۴ اردیبهشت، معلم، محور وفاق و همدلی، دوشنبه ۱۵ اردیبهشت، معلم، نماد فرهنگ و هویت، سه شنبه ۱۶ اردیبهشت، معلم، محرک خلاقیت و نوآوری، چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت، معلم، معمار تمدن آینده و پنج‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز معلم، راوی عشق و ایثار نامگذاری شده است.





به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar