کشف بیش از ۲۰۰ هزار دلار قاچاق؛ قاچاقچیان دستگیر شدند

باشگاه خبرنگاران/ رئیس پلیس امنیت اقتصادی فارس از کشف ۲۲۷ هزار و ۵۰ دلار قاچاق به ارزش ۱۸۰ میلیارد ریال در شهرستان شیراز خبر داد.
سرهنگ احمدرضا خرم رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس اظهار کرد: در جهت اجرای طرح برخورد با قاچاق، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با اقدامات فنی، از معامله ۲ نفر در زمینه دلارهای قاچاق در یکی از محلههای شیراز مطلع شدند و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
او افزود: ماموران پس از کسب اطلاعات کافی و با هماهنگی قضایی به محل مورد نظر اعزام و موفق شدند ۲ نفر که در حال معامله مقادیر زیادی ارز بودند، را دستگیر کنند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس با بیان اینکه در بازرسی از متهمان و همچنین از منازل آنان در مجموع، ۲۲۷ هزار و ۵۰ دلار قاچاق کشف شد، گفت: کارشناسان ارزش دلارهای مکشوفه را ۱۸۰ میلیارد ریال برآورد کردند و افراد مذکور به اتهام اخلال در نظام اقتصادی، پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.