برنامهریزی وزارتخانههای نفت و نیرو برای استفاده از سیستمهای کنترلی در نیروگاه حرارتی

ایرنا/ تهران- ایرنا- رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری نهمین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا گفت: در این جلسه مقرر شد وزارتخانههای نفت و نیرو برای استفاده از سیستمهای کنترلی در نیروگاه حرارتی برنامه ریزی کنند.
به گزارش روز پنج شنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، احمد طاهری درباره جزئیات مصوبات نهمین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا توضیح داد: درباره استفاده از سیستمهای کنترلی برای نیروگاه حرارتی که امکان مصرف مازوت و تولید آلایندگی بالا را دارند، با توجه به جلسات برگزار شده در ذیل کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا به این نتیجه رسیدیم که امکان استفاده از سیستم کنترلی برای نیروگاههای حرارتی وجود دارد.
وی ادامه داد: بر این اساس مقرر شد وزارت نیرو این موضوع را با جدیت پیگیری کرده و با همکاری وزارت نفت در راستای اجرای این طرح برنامه ریزی کرده و گزارش آن را به کارگروه ملی ارائه کند.
وی اظهار کرد: همچنین در این جلسه طرح پایلوت جایگزینی موتورسیکلت برقی با موتورسیکلت فرسوده بنزینی در ناوگان شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.
طاهری افزود: پیشنهادی که توسط سازمان حفاظت محیط زیست، استانداری تهران، وزارت خانههای نفت و صمت و شهرداری تهران مبنی بر پیاده سازی طرح استفاده از ۲۰ هزار ناوگان موتورسیکلت برقی در شهر تهران با همکاری بخش خصوصی تهیه شده بود، ارائه و مقرر شد در جلسه بعدی پس از امضای تفاهمنامه برنامه اجرایی این طرح به صورت کامل به کارگروه ملی ارائه شود.
به گزارش ایرنا، نهمین جلسه کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا عصر روز گذشته با حضور محمدجعفر قائمپناه معاون اجرایی رئیس جمهور و شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.
تشریح اقدامات محیط زیست در انفجار اسکله شهید رجایی
انصاری در این جلسه سه اقدام محیط زیستی این سازمان بعد از انفجار در اسکله شهید رجایی را تشریح کرده بود.
وی گفت: در نخستین ساعات سانحه، ستاد بحرانی در سازمان حفاظت محیط زیست تشکیل و سانحه از سه جنبه حائز اهمیت محیط زیستی از جمله آلودگی هوا، پساب آلوده ناشی از خاموش کننده ها برای مهار اتش و پسماند ناشی از تخریب کانتینرها و محتویات آنها مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت و درباره همه آنها اقدامات لازم انجام شد.
انصاری تاکید کرد که همکارانش در سازمان حفاظت محیط زیست، به ویژه در اداره کل محیط زیست هرمزگان تا پایان عملیات و پاکسازی کامل بندر شهید رجایی در صحنه حاضر خواهند بود و توصیههای لازم را جهت جلوگیری از انتشار آلودگی ارائه خواهند داد.
خواسته بیش از ۷۰ درصد مردم تهران حل مساله آلودگی هوا است
همچنین معاون اجرایی رئیس جمهور در این جلسه بر جدیت دولت در پیگیری تکالیف تعیین شده برای دستگاههای اجرایی در زمینه کاهش آلودگی هوا، تاکید کرد.
محمدجعفر قائمپناه با تاکید بر اینکه همه دستگاه اجرایی در حوزه عمل به قانون برنامه هفتم رصد میشوند، گفت: رئیس جمهور متعهد به اجرای برنامه هفتم است و طبق برنامه هفتم، باید درباره عملکرد اجرایی دستگاهها در حوزه کاهش آلودگی هوا گزارش ارائه کنیم لذا به طور ویژه موضوع کاهش آلودگی هوا را پیگیری میکنیم تا شرمنده مردم نشویم.
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: در نظرسنجی علمی که از مردم استان تهران صورت گرفت، خواسته بیش از ۷۰ درصد مردم تهران حل مساله آلودگی هوا است. مردم به حق میخواهند هوای پاک داشته باشند، بنابراین خواسته من از مسئولین دستگاههای اجرایی در حوزه آلودگی هوا این است که مصوبات کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا را اجرایی کنند تا رضایتمندی مردم حاصل شود.