نماد آخرین خبر

۶۵درصد جانباختگان تصادفات جوان هستند/ وجود ۴۸۰۰ نقطه حادثه خیز در کشور

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۶۵درصد جانباختگان تصادفات جوان هستند/ وجود ۴۸۰۰ نقطه حادثه خیز در کشور

ایرنا/ تهران- ایرنا- جانشین پلیس راهور فراجا گفت:سالانه حدود ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند که ۶۵درصد از جانباختگان جوانان۲۰ تا ۳۰ ساله هستند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ایرنا، سردار حسن مومنی روز چهارشنبه در نخستین نشست تخصصی مشترک معاونین هماهنگی امور عمرانی استانداری‌ها در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور، اظهار کرد: از بعد اقتصادی، تصادفات ۷ تا ۸ درصد تولید ناخالص ملی را در برمی‌گیرد و امیدواریم در سال تولید ملی بتوانیم کاهش تصادفات را رقم بزنیم.

وی ادامه داد: از منظر جوانی جمعیت نیز سالانه حدود ۲۰هزار نفر جان خود را در تصادفات از دست می‌دهند که از این بین ۱۰ تا ۱۵ درصد نیز دچار معلولیت می‌شوند و ۶۵ درصد جانباختگان در تصادفات افراد در سنین ۲۰تا ۳۰سال هستند.

جانشین پلیس راهور فراجا با اشاره به اینکه بیشترین آمار تصادفات در ۱۵ استان است، گفت: در بعد تصادفات باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم تا میزان این سوانح کاهش یابد و در همین رابطه پلیس راهور و وزارت کشور تفاهم‌نامه‌ای منعقد کردند ودر راستای این تفاهم‌نامه نیز اقدامات موثری انجام شد.

اهتمام دولت چهاردهم به موضوع کاهش تصادفات

سردار مومنی با اشاره به اهتمام دولت چهاردهم به موضوع کاهش تصادفات، ادامه داد: دولت در موضوع کاهش تصادفات دغدغه‌مند است و بی‌سابقه بود که رئیس جمهور شخصا در یک ماه سه مرتبه در جلسه تصادفات شرکت کرد.

وی اضافه کرد: در حوزه درون شهرها عابرین پیاده و موتورسواران بیشترین قربانی تصادفات هستند و باید در این خصوص برنامه‌ریزی جدی داشت.

سردار مومنی با اشاره به وجود چهار هزار و ۸۰۰ نقطه حادثه خیز درون شهری افزود: این نقاط شناسایی و به استان‌ها نیز ابلاغ شده است.

جانشین پلیس راهور فراجا درباره سامانه هوشمند و ثبت تخلفات گفت: در شهرها کمبودهایی وجود دارد و نمی‌شود به روش سنتی ترافیک را مدیریت کرد بلکه باید با استفاده از فناوری نوین ترافیک را مدیریت کرد.

۴۲ شهر مجهز به سامانه ثبت تخلف است

وی اظهار کرد: ۴۲ شهر مجهز به سامانه ثبت تخلف است اما عیب‌هایی در این سامانه ها وجود دارد. در خصوص دوربین ثبت تخلف دستی در سطح کشور هم باید گفت که فقط ۱۰۰ دوربین سالم داریم و با توجه به اینکه سرعت‌ها در جاده‌ها افزایش داشته است همچنین در تهران بزرگ ۳۷۰ دوربین ثبت تخلفات وجود دارد که تنها ۵ تا ۶ مورد آن کار می‌کند.

جانشین پلیس راهور فراجا درباره قطعی برق نیز گفت: قطعی برق به طور قطع در ترافیک اثر مستقیم دارد، بحث پنل خورشیدی باید عملیاتی شود تا در چهارراه‌ها مشکلی رخ ندهد و اگر برای این موضوع فکری نداشته باشیم، بی‌نظمی در زمان قطع برق در شهرها خواهیم داشت.

سردار مومنی به نزدیک شدن ایام اربعین حسینی نیز اشاره کرد و گفت: جلسه شورای راهبری اربعین برگزار شده است و از شهرداران تقاضا داریم تا از اعزام زائرین با اتوبوس درون شهری جلوگیری کنند زیرا اتوبوس‌های درون شهری حادثه‌آفرین هستند.





به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar