ایران موفق به تولید غذای کامل بیماران مراقبتهای ویژه شد

تسنیم/ متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند به دانش فنی تولید غذای کامل بیماران مراقبتهای ویژه دست یابند. این محصول ویژه بیماران گوارشی و کلیوی است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، "زمان" در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها، حیاتی است و نبود تنها یک قوطی غذای کمکی میتواند جان بیماران را تهدید کند. محصولاتی در این حوزه وجود دارند که از پیش با میزان مشخصی از کالری، پروتئین و سایر استانداردها تهیه شدهاند.
با این حال، واردات آنها دشوار و گاهی ناممکن است؛ از فرآیند پیچیده ترخیص در گمرک گرفته تا نوسانات قیمت ارز، همه این عوامل میتوانند دسترسی به این محصولات را با مشکل مواجه کنند.
اکنون اما دانش فنی برای تولید این نوع غذاها در داخل کشور بهدست آمده است. در فرمولاسیون این محصول، 28 ماده مغذی شامل مجموعهای از ویتامینها، مینرالها و ترکیبات مورد نیاز بدن گنجانده شده است. همچنین از پروتئینهای هیدرولیزشده استفاده شده تا از تخریب پروتئین درون بدن جلوگیری شود یا آن را به حداقل برساند—فرآیندی که بهویژه در بیماران بخش مراقبتهای ویژه اهمیت دارد.
بومیسازی غذای کامل بیماران مراقبتهای ویژه، علاوه بر بهبود روند درمان، ویژگیهایی دارد که بر اساس نیازهای خاص بیماران ایرانی و مطابق با نظر پزشکان متخصص این حوزه طراحی شده است. این محصول با رعایت استانداردهای جهانی، نهتنها اثربخشی بالاتری دارد، بلکه با قیمتی کمتر از 50 درصد نمونههای خارجی عرضه میشود.
این محصول دانشبنیان در حاشیه دهمین همایش بینالمللی بیماریهای ریوی و مراقبتهای ویژه رونمایی شد و قرار است از این پس در درمان بیماران مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/