مرد جوان دزدی کرد؛ برادر دوقلویش بازداشت شد

ایران/ کارآگاهان پی بردند امیر برادر دوقلویی به نام امین دارد که به اتهام سرقت و گوشی قاپی هفتبار روانه زندان شده است.
چند روز قبل مرد جوانی در تماس با پلیس از سرقت گوشی تلفن همراهش خبر داد.
مرد جوان در تحقیقات گفت: «در خیابان بودم که موتورسیکلتی دو ترک به من نزدیک شد و راکب موتورسیکلت به سمتم آمد تا گوشیام را سرقت کند اما من مقاومت کردم و در این میان راکب ناگهان چاقویش را به سمتم گرفت. حین درگیری با سارق ناگهان او را شناسایی کردم. با اینکه ماسک به صورت داشت ولی از روی چشمها و پیشانیاش او را شناختم. امیر، یکی از همسایههایمان بود اما تصورش را نمیکردم که سارق باشد.»
از سویی کارآگاهان به سراغ دوربینهای مداربسته اطراف محل سرقت رفته و تصویر سرقت را به دست آوردند. با اطلاعاتی که مالباخته در اختیار مأموران قرار داد، پس از هماهنگیهای قضایی با بازپرس شعبه سوم دادسرای ویژه سرقت کارآگاهان وارد عمل شده و امیر را بازداشت کردند، اما وی در تحقیقات منکر سرقت شد و گفت من در آن ساعت در محل کارم بودم.
به دنبال اظهارات امیر، کارآگاهان پلیس راهی محل کار مرد جوان شده و مشخص شد که او در زمان سرقت در محل کارش بوده است. بدین ترتیب کارآگاهان با پرونده پیچیده و عجیبی مواجه شدند.
در حالی که تحقیقات در این رابطه ادامه داشت، کارآگاهان پی بردند امیر برادر دوقلویی به نام امین دارد که به اتهام سرقت و گوشی قاپی هفتبار روانه زندان شده است.
با به دست آمدن این سرنخ، کارآگاهان به سراغ امین رفته و مرد جوان را در حالی بازداشت کردند که در مخفیگاهش تعداد زیادی گوشیهای سرقتی کشف شد. متهم وقتی در برابر مدارک پلیسی قرار گرفت به گوشی قاپیهای سریالی با همدستی پسر جوانی به نام شاهرخ اعتراف کرد. با اعتراف متهم سابقهدار همدست او نیز بازداشت شد و متهمان در اختیار کارآگاهان اداره آگاهی قرار گرفتند.