نماد آخرین خبر

کاظمی: بخش زیادی از مدارس ناایمن کشور تا مهرماه برچیده می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کاظمی: بخش زیادی از مدارس ناایمن کشور تا مهرماه برچیده می‌شود

ایرنا/ تهران- ایرنا- وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه عملیات اجرایی برچیده شدن مدارس کانکسی و سنگی کشور با ساخت مدارس جدید از روز گذشته به صورت رسمی آغاز شد، گفت: در این پروژه بیش از هزار و 100 مدرسه جدید در نقاط مختلف کشور احداث می شود که تلاش می‌کنیم تا آغاز سال تحصیلی جدید(مهرماه) بخشی اعظمی از این مدارس تکمیل و در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، علیرضا کاظمی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در گفت‌وگو با خبرنگاران، افزود: در همین ارتباط، روز گذشته و در آغاز این طرح که با حضور رییس بنیاد مستضعفان، عملیات ساخت مدارس در پنج استان کشور به صورت همزمان آغاز شد.

وی تصریح کرد: البته ساخت مدرسه جدید فرآیند و ضوابطی دارد که شامل شناسایی و انتخاب زمین و تامین منابع مالی است که مقدمات لازم برای اجرای پروژه انجام شده و هدفگذاری شده است.

به گفته وی، ساخت مدارس جدید و جایگزینی آنها برای برچیده شدن مدارس ناایمن به این راحتی هم نیست که امروز شروع کنیم و فردا تحویل بگیریم.

وزیر آموزش و پرورش همچنین در خصوص آخرین وضعیت آزمون استخدامی این وزارتخانه نیز گفت: انتشار دفترچه آزمون دچار یک سری اشکالات جزئی شد که از آن جمله اینکه بخشی از این سهمیه‌ باید از سوی بنیاد شهید و بخشی دیگر از سوی سازمان بهزیستی براساس ظرفیت‌ استان های مختلف مشخص شود که مقداری فرآیند کار را طولانی کرد.

کاظمی افزود: در این آزمون ۳۰ هزار نفر جذب وزارت آموزش و پرورش خواهند شد که هفت هزار سهمیه آن مربوط به خدمتگزاران و سرایداران و مابقی به دبیری و آموزگاری اختصاص یافته است.

وزیر آموزش و پروش خاطرنشان کرد: با رفع این اشکالات، دفترچه ثبت نام داوطلبان آزمون در ۱۵ خردادماه منتشر خواهد شد.

وی در خصوص کتک خوردن مدیر یکی از مدارس توسط دانش آموزان، افزود: اگر چنین موضوعی صحت داشته باشد به طور قطع از تمام ظرفیت‌های موجود برای رسیدگی دقیق به ماجرا استفاده می کنیم و قطعا مدافع حقوق معلمان هستیم و از تمام ظرفیت‌های قانونی برای تامین این حق بهر خواهیم گرفت.

وی اظهار کرد: البته این مورد همانند سایر موارد و اتفاقات نادری که در مدارس می افتد، پیگیری شده و به مرجع قضایی ارجاع می شود.

وزیر آموزش و پرورش همچنین با تکذیب شایعه لو رفتن سئوالات امتحانات نهایی مدارس، گفت: مطرح شدن چنین موضوعی از اساس اشتباه و کذب محض است.

کاظمی افزود: این مباحث شایعه و کلاهبرداری است و توضیحات کامل در این رابطه از طریق سازمان سنجش و مرکز سنجش آموزش‌های وزارتخانه ارائه شده است.





به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar