کشف قاچاق کالای ۵۰ میلیاردی؛ راننده متخلف به دام افتاد

مهر/ فرمانده انتظامی شاهرود از کشف قاچاق ۵۰ میلیارد ریالی کالا در این شهرستان خبر داد و گفت: در این رابطه راننده متخلف دستگیر شد.
سرهنگ علیرضا شائینی با بیان اینکه مأموران ایست بازرسی به یک تریلی عبوری مشکوک شدند، ابراز داشت: خودرو متوقف و دستور بازرسی آن صادر شد.
وی با بیان اینکه این تریلی حامل خرده بار فاقد مدارک قانونی لازم بود، افزود: در بازرسی ۲۳۰ هزار نخ سیگار خارجی و ۳۵۰ کارتن انواع بلور خارجی کشف شد.
فرمانده انتظامی شاهرود از دستگیری راننده در این عملیات خبر داد و ابراز داشت: پرونده متهم برای ادامه سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی شاهرود معرفی شد.
شائینی ارزش محموله را ۵۰ میلیارد ریال برآورد و تصریح کرد: محموله فوق نیز به اداره تعزیرات حکومتی تحویل داده شده است.
وی با بیان اینکه تیز بینی مأموران ایست بازرسی اجازه حمل بار قاچاق را نمیدهد، افزود: هدف از این اقدام حمایت از تولید داخل و پیشگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی است.