نماد آخرین خبر

کودک ۹ ساله قربانی شکار گراز شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کودک ۹ ساله قربانی شکار گراز شد

ایرنا/ فرمانده انتظامی سپیدان گفت: کودک ۹ ساله در اثر تیراندازی سهوی و شلیک به سمت شکار وحشی (گراز) کشته و ضارب به دادسرا معرفی شد.

ذبیح‌الله رضایی دوشنبه در این باره به خبرنگاران گفت: در پی اعلام به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر فوت کودکی ۹ ساله در اطراف شهرستان ممسنی و انتقال جسد وی به مراکز درمانی در سپیدان، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی با بیان اینکه ماموران به بیمارستان اعزام و با تحقیقات فنی، ضارب که با پدر مقتول دوست بوده را به مقر پلیس احضار کردند، گفت: ضارب در بازجویی اولیه اقرار کرد که همراه پدر مقتول برای شکار حیوانات وحشی (گراز) به اطراف شهرستان ممسنی رفته بودیم که به صورت سهوی یک تیر به پسر ۹ ساله برخورد و منجر به فوت وی شد.

رضایی با اشاره به اینکه اسلحه شکاری استفاده‌شده در صحنه، کشف شد، افزود: متهم ۳۶ ساله برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره