نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

وزیر بهداشت: تا کنون ۳ بیمارستان و ۶ آمبولانس تحت حمله رژیم صهیونی قرار گرفته است

منبع
ايسنا
بروزرسانی
وزیر بهداشت: تا کنون ۳ بیمارستان و ۶ آمبولانس تحت حمله رژیم صهیونی قرار گرفته است

ایسنا/وزیر بهداشت گفت: تا کنون ۳ بیمارستان و ۶ آمبولانس تحت حمله رژیم صهیونی قرار گرفته است. دو نفر از اعضای تیم ملی سلامت شامل یک متخصص زنان و یک متخصص اطفال به همراه فرزندش، شهید شده اند. 

دکتر محمدرضا ظفرقندی با بیان اینکه قدردان کادر درمان هستیم، گفت: همکاران ما، ۳ شبانه‌روز به صورت داوطلبانه در مراکز درمانی حضور دارند. همچنین آنچه که لازم است برای جبران خدمات کادر درمان انجام دهیم به سرعت انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: این روزها، کادر درمان و بهداشت مانند دوران دفاع مقدس و روزهای کرونایی در پای کار حضور دارند. کادر بهداشت و درمان آنچه که لازم است در این تهاجم وحشیانه برای مردم و کشور انجام دهد بدون کوتاهی و دغدغه‌ای انجام می‌دهد.

وزیر بهداشت همچنین با اشاره به بازدیدهای دوره ای خود از مراکز درمانی و بررسی وضعیت مجروحان تجاوز وحشیانه رژیم صهیونی به حریم آسمان ایران اسلامی، گفت: برخی از پزشکان و پرستاران، چندین روز است که بدون هیچ منتی، فعال هستند و تیم ملی سلامت در خدمت مردم عزیز کشورمان است.

ظفرقندی بعد از ظهر امروز در حاشیه بازدید از یک مرکز درمانی در تهران، اظهار داشت: در این بیمارستان مجروحین غیرنظامی از جمله مجروحان حمله به سازمان صدا و سیما و منازل مسکونی، بستری هستند که خوشبختانه اقدامات و اعمال جراحی لازم برای آنها به خوبی انجام شده است.

وی افزود: با رژیمی روبرو هستیم که هیچ حد و حدود، مرز، قانون و اصولی را رعایت نمی کند و مدعیان حقوق بشر در کشورهای مختلف از جمله آمریکا، جنایات این رژیم در حمله به غیرنظامیان را می بینند اما هیچ اعتراضی نمی کنند. 

وزیر بهداشت با اشاره به حمله خلاف مقررات بین المللی به سازمان صدا و سیما و منازل مسکونی، گفت: تا کنون ۳ بیمارستان و ۶ آمبولانس تحت حمله رژیم صهیونی قرار گرفته است. دو نفر از اعضای تیم ملی سلامت شامل یک متخصص زنان و یک متخصص اطفال به همراه فرزندش، شهید شده اند. 

ظفرقندی از مجروحیت ۱۴ نفر از نیروهای بهداشتی و درمانی از ابتدای حملات وحشیانه رژیم صهیونی به کشورمان، گفت: اگر چنین حوادثی برای کادر سلامت در کشورهای دیگر رخ داده بود، مدعیان حقوق بشر اعتراض می کنند اما در برابر این جنایات، هیچ نهادی وارد نشده است.

وی تاکید کرد: کادر سلامت کشورمان، ایثارگرانه و مشفقانه با جان و دل به تعهدات حرفه ای و اخلاقی خود در خدمت رسانی به مردم عزیز ایران عمل خواهند کرد. 

وزیر بهداشت در پایان به فراهم بودن امکانات بهداشتی و درمانی در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: وضعیت تخت های بیمارستانی، بخش های مراقبت های ویژه، دارو و سرم کاملا تحت کنترل ماست و فعلا نیازی به کمک های کشورهای دیگر نداریم و جای نگرانی وجود ندارد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله