نماد آخرین خبر

رسم غلط تیراندازی، یک کشته و 7 مصدوم برجای گذاشت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
رسم غلط تیراندازی، یک کشته و 7 مصدوم برجای گذاشت

ایسنا/ فرمانده انتظامی باغملک از کشته شدن یک نفر و مصدوم شدن هفت تن در پی بدعت غلط تیراندازی در یک مراسم تشییع در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ جماشیانی در بیان جزئیات این خبر اظهار کرد: در یک مراسم خاکسپاری در یکی از مناطق باغملک فردی به خاطر این بدعت غلط، اقدام به تیراندازی کرد که در این حادثه یک نفر کشته و هفت نفرزخمی شدند.

بنا بر اعلام پلیس، وی افزود: در این رابطه پس از هماهنگی با مرجع قضایی چهار نفر دستگیر و دو قبضه سلاح جنگی و چهار قبضه سلاح شکاری از متهمان کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان باغملک تصریح کرد: متاسفانه هر ساله این بدعت نادرست جان بسیاری از شهروندان را گرفته و خانواده‌های زیادی را داغدار کرده است این فرماندهی با هر گونه تیراندازی در مراسم‌های عزا یا عروسی برخورد قانونی خواهد کرد. 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره