آبرویم ارزانی یک دم آرامش مردم/ سردارانی که علم شهادت برافراشتند

ایرنا/ تهران - ایرنا - سرداران شهید در دوران حیاتشان با استفاده از همه فرصتها، تدابیر، ابتکار ، تفکر، اندیشه و از خود گذشتگی، ملت و نظام را در مقابل دشمنان و سرسپردگان آنها به اقتدار رساندند و با شهادتشان هم موجب همبستگی بیشتر میان ملت شدند، استقامت و ولایت مداری ۲ ویژگی این سرداران شهید است که باید به آنها ارج نهاد.
استقامت و ولایتمداری ۲ ویژگی سرداران شهید؛
سردارانی که علم شهادت برافراشتند/ آبرویم ارزانی یک دم آرامش مردم، جانم فدای عزت و اقتدار کشور
سردارانی که آسایش خود را فدای آرامش مردم و جانشان را قربانی اقتدار نظام و کشور کردند
سردارانی که با شهادت مایه آرامش و عزت مردم شدند/ نظام را با جانشان به اقتدار رساندند
گروه جامعه ایرنا - جنگ ۱۲ روزه، فرماندهان، نخبگان، دانشمندان، زنان، مردان و کودکان زیادی را از ما گرفت که هر کدام از آنها سرمایه های بزرگی برای کشور بودند، از کودک دو ماهه تا مادر باردار و نوجوان ورزشکار هر یک سرشار از زندگی و امید بودند که با طمع دشمنان به زیر خروارها خاک رفتند، به چه جرمی؟ به جرم پایبندی به اصول و نظام خود، به جرم ایرانی بودن، قومی که همواره در تاریخ سربلند بوده است.
در این مدت حملات رژیم غاصب صهیونیستی به کشور، ۹۳۵ نفر شهید شدند که از این تعداد ۳۸ تن کودک و ۱۰۲ تن را زنان تشکیل می دهند، متاسفانه تعدادی از این زنان باردار بودند، خدا می داند که وقت و بی وقت چه نجواهایی با کودکانشان که هنوز صورتشان را ندیده بودند می کردند؛ از آینده می گفتند، از روزهای خوشی که کنار هم خواهند داشت، اولین قدم هایشان را تصور می کردند؛ اولین کلماتی که بر زبان می آوردند ماما بود یا بابا، خرید لباس مدرسه ، دانشگاه و در عروسی فرزند دلبندش، اما تمام اینها در یک لحظه مانند حباب ترکید و از بین رفت، قساوت دشمن تیری شد بر تمام این آرزوها.
و اما در میان این شهدا افرادی بودند که در دوران هشت سال دفاع مقدس همواره در جبهه ها به سر می بردند تا از خاک و ناموسشان دفاع کنند، روح و جسمشان زخمی شد اما خم به ابرو نیاوردند و همچنان استوارانه ایستادند تا اینکه در نهایت به مکنونات قلبی خود که همانا شهادت بود رسیدند، یکی از آنها سرلشگر پاسدار شهید محمد حسن محققی بود که در هشت سال جنگ تحمیلی همواره جان بر کف در جبهه های حق علیه باطل بود و فرماندهی بخش های مختلف را بر عهده داشت.
سردار سرلشکر شهید «محمدحسن محققی» متولد سال ۱۳۴۲ در تهران بود که با شروع جنگ تحمیلی ایران و عراق همواره در جبهه ها روزگار می گذراند، در عملیاتهای مختلف شرکت کرد و در سال ۱۳۶۷ در عملیات «بیتالمقدس ۷» از ناحیه پا به درجه رفیع جانبازی نائل آمد، اما گویا نمی خواست به همین اکتفا کند و شهادت را می طلبید تا اینکه در ۲۵ خرداد سال ۱۴۰۴، در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید و به دوستان رزمنده اش پیوست.
محمدعلی محققی برادر شهید سردار حسن محققی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: استقامت و ولایت مداری ۲ ویژگی سرداران شهید است، سرداران شهید از همه فرصتها، تدبیر، ابتکار، تفکر و اندیشیده شان استفاده کردند و این ملت را در مقابل نظامهای فاسد به اقتدار رساندند.
وی تاکید کرد: سرداران شهید در نظام مقدس جمهوری اسلامی انسانهای بزرگی هستند که در کوران حوادث انقلاب پرورش پیدا کردند و به کمال و کمالات رسیدند.
وی افزود: یکی از مصادیق بارز تعبیر شهید قاسم سلیمانی که اگر کسی بخواهد شهید باشد باید شهید زندگی کند، این سرداران پر افتخار هستند که قبلاً در دوران دفاع مقدس به صورت یک سلسله از سرداران شهید در تاریخ این ملت نقش آفرینی کردند و در ادامه هم در مقابله با استکبار جهانی در راس آنها شیطان بزرگ آمریکا و رژیم سرسپرده و دست نشانده صهیونیستی، این جرثومههای فساد، تلاش، زندگی و مقاومت کردند.
محققی ادامه داد: این سرداران از همه لحظههای زندگی، از همه فرصتهای عمرشان، از همه تدبیر و ابتکار و تفکر و اندیشیده شان استفاده کردند و این ملت را در مقابل نظامهای فاسد حفظ کردند و به اقتدار رساندند.
به گفته وی استقامت یک ویژگی مستمر و یک ویژگی قرآنی است که در بعضی از انسانها تجلی پیدا میکند و در سردارانی که به شهادت رسیدند نیز متجلی شده است.
وی با بیان اینکه خداوند در چندین آیه کلام الله مجید خطاب به پیامبر گرامی اسلام ایشان را به استقامت دعوت میفرماید، اظهار کرد: این دعوت نبوی در افرادی که نزدیکترین انسانها به سیره پیامبر بزرگوار و ائمه اطهار علیهم السلام هستند، عینیت پیدا میکند.
وی با بیان اینکه اگر بخواهیم در یک کلام شهدا و سرداران شهید را بشناسیم باید فضیلت استقامت را بر اساس سنت قرآنی و الهی بیشتر بررسی کنیم، افزود: برای شناخت شهدا باید مصداقهای استقامت را در این زمان بشناسیم و به دیگران معرفی کنیم.
محققی تاکید کرد: ویژگی مشترک همه این سلاله سرداران شهید انقلاب اسلامی، ولایتمداری آنها است؛ آنها ذوب در شخصیت و رهبری معظم انقلاب بودند و در واقع فرامین ایشان را در صحنههای سخت و دشوار اجرا میکردند.
برادر سردار شهید محققی ادامه داد: این سرداران تا پایان عمر و تا آخرین نفس زندگیشان به ولایت مداری پایبند بودند و فضیلت استقامت برای صیانت و اقتدار ملت بزرگ ما، در وجود این شخصیتها تجلی پیدا میکرد و نهایتاً هم جسم فیزیکی خود را به خداوند تبارک تعالی هدیه دادند و امیدوارم قرب الهی نصیب همه آنها شده باشد.
به گزارش ایرنا ، شهید محمدحسن محققی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۴ جانشین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود؛ وی در ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ پس از حمله اسرائیل به ساختمان سازمان اطلاعات سپاه پاسداران به درجه رفیع شهادت نائل شد.
بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهرهای ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند، براساس آخرین آمار پزشکی قانونی در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان ۹۳۵ نفر از شهدا تاکنون شناسایی شدند که ۳۸ تن از این شهدا کودک و ۱۰۲ نفر از آنها را زنان تشکیل میدهند که برخی از آنها باردار بودند.
ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هستهای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست. در پی این اقدام، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را میدهد، ایران تمامی گزینهها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ میدارد.
در پی عملیات موفق و غرورآفرین «بشارت فتح» در بامداد سه شنبه سوم تیرماه، رژیم جنایتکار صهیونیستی پس از ۱۱ روز حمله وحشیانه به کشورمان، تسلیم و مجبور به پذیرش آتش بس شد.