تشییع پیکر شهدای حادثه خمین با پرچم ایران

ایرنا/ مراسم تشییع پیکر چهار شهید حادثه اخیر در شهرستان خمین با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و مسئولان برگزار شد.
در جریان تیراندازی اشتباه ماموران در شهر خمین استان مرکزی، «محمدحسین شیخی»، «محبوبه شیخی»، «رها شیخی- ۳ ساله» و «فرزانه حیدری» که از بستگان این خانواده بود (همسر برادر شوهر محبوبه شیخی) به شهادت رسیدند.
این حادثه باعث نگرانی و تأثر در میان مردم شهرستان خمین شد و پیگیریهای لازم از سوی مراجع قضایی برای شفافسازی موضوع در حال انجام است.
این حادثه به دنبال تیراندازی نیروهای حفاظت یکی از مراکز نظامی به دو خودروی عبوری که به آنها مشکوک شده بودند، روی داد و منجر به جان باختن چهار نفر از اعضای خانواده «شیخی» شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خمین ضمن ابراز همدردی با خانوادههای داغدار، بر لزوم بررسی دقیق ابعاد این واقعه تأکید کرد و اعلام کرد: عوامل این حادثه در بازداشت هستند و پرونده قضایی در حال پیگیری است.