نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

برادرکُشی در گروگان‌گیری خونین

منبع
همشهري آنلاين
بروزرسانی
برادرکُشی در گروگان‌گیری خونین

همشهری آنلاین/ پسر معتاد پس از گروگانگیری، با شلیک گلوله برادرش را به قتل رساند و گریخت.  

شامگاه چهارشنبه گذشته به قاضی محسن اختیاری، بازپرس جنایی تهران خبر رسید که مردی با شلیک گلوله به قتل رسیده است. محل حادثه، خیابانی در جنوب شرق پایتخت بود و تیم جنایی دقایقی بعد در آنجا حضور یافت.

بررسی‌ها حکایت از این داشت که مردی جوان با شلیک دو گلوله به قتل رسیده است. عامل این جنایت، کسی جز برادر کوچکتر مقتول نبود که پس از قتل، متواری شده بود. پدر مقتول که شاهد جنایت بود، در تحقیقات گفت: من ساختمانی ۵ واحدی دارم که در هر واحد، یکی از فرزندانم زندگی می‌کنند. پسرکوچکم اما اعتیاد شدید به مواد مخدر داشت و چون اکثر مواقع خانه نبود، آپارتمانی به او ندادم. می‌ترسیدم ملک را بفروشد و خرج موادش کند.
او ادامه داد: شب حادثه پسر کوچکم به مقابل ساختمان آمد و شروع کرد به داد و فریاد راه انداختن. ما در را به رویش باز نکردیم. در همان لحظه، نوه‌ام (پسر دخترم) که از سرکار به خانه برمی‌‎گشت، دایی‌اش را مقابل در دید. ناگهان پسر معتادم، نوه‌ام را گروگان گرفت و اسلحه‌‎ای روی سرش قرار داد. پسرم تهدید می‌کرد که اگر در را باز نکنیم، جان خواهرزاده‌اش را می‌گیرد. ناچار شدیم در را باز کنیم و او ناگهان ۳ تیر به سمت پسر بزرگترم شلیک کرد؛ یک تیر با دیوار برخورد کرد و دو گلوله دیگر به پسرم خورد و جانش را گرفت. او پس از قتل برادرش، فرار کرد.
به دستور بازپرس جنایی تهران، جسد مقتول به پزشکی قانونی منتقل شده و تحقیقات برای شناسایی و دستگیری قاتل فراری ادامه دارد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره