جزئیات درگیری مسلحانه در سراوان؛ ۳ تروریست کشته شدند
ايرنا
بروزرسانی

ایرنا/ مرکز اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان در اطلاعیهای اعلام کرد: سه نفر از اشرار مسلح در درگیری با ماموران انتظامی در سراوان به هلاکت رسیدند.
در اطلاعیه روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان آمده است: حافظان امنیت در سطح شهرستان سراوان در حال گشت زنی بودند که مورد حمله ناجوانمردانه مسلحانه افراد مسلح واقع شدند.
این اطلاعیه می افزاید: ماموران انتظامی در پاسخ، سه نفر از مهاجمان مسلح را به هلاکت رساندند و در حال تعقیب بقیه افراد مهاجم هستند.
در این اطلاعیه آمده است: همچنین یک نفر از نیروهای پلیس در درگیری شهید و یک نفر دیگر نیز مجروح و به مرکز درمانی اعزام شده است.
سراوان از توابع سیستان و بلوچستان در ۳۴۷ کیلومتری جنوب شرق زاهدان مرکز این استان و در همسایگی کشور پاکستان واقع شده است.