نماد آخرین خبر

رئیس دیوان عالی سکوت مجامع بین‌المللی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
رئیس دیوان عالی سکوت مجامع بین‌المللی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد

ایرنا/ تهران- ایرنا- رئیس دیوان عالی کشور ضمن محکومیت شدید نسل‌کشی در غزه و سکوت مجامع و نهادهای بین المللی در برابر جنایات وحشیانه این رژیم گفت: رژیم صهیونیستی از انسانیت، شرف و اخلاق بویی نبرده است و این جنایات سندی بر ماهیت ضدبشری این رژیم خبیث است.

به گزارش ایرنا از قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه هیات عمومی دیوان عالی کشور به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در غزه اشاره کرد و افزود: این رژیم جعلی با مجموعه‌ای از جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و نقض حقوق بشر در فلسطین به گونه‌ای رفتار کرده است که حتی نمی‌شود نام هیچ حیوانی بر آن نهاد.

رئیس دیوان عالی کشور ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی، اظهار کرد: امام حسین (ع) نسبت به عالم بشریت حق بسیار بزرگ و گسترده‌ای دارند و رسول مکرم اسلام (ص) نقش ایشان را در ادامه راه اسلام بی بدیل عنوان کردند که شهادت و نهضت آن حضرت در تاریخ ماندگار شد.

وی با اشاره به اهمیت زیارت اربعین تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) در روایتی می‌فرمایند: هرکسی به زیارت فرزندم حسین (ع) برود ثواب ۹۰ حج و ۹۰ عمره برای او نوشته می‌شود همچنین استجابت دعا تحت قبه الحسین (ع) تضمین شده است، ان شاء الله خداوند توفیق دهد در این مسیر گام برداریم.

منتظری ادامه داد: پیاده روی اربعین و اجتماع عظیم مسلمانان فراتر از یک حرکت جمعی است و نقش مهمی در وحدت آفرینی بین مسلمانان جهان دارد، خوشا به حال کسانی که قدر نعمت حضور در پیاده روی اربعین را بدانند، ان شاء الله کسانی که مشرف می‌شوند ما را نیز از دعای خیرشان بهره‌مند نمایند؛ به فرموده مقام معظم رهبری «ما هم از دور نگاه میکنیم به این حرکت و غبطه می‌خوریم به حال آن کسانی که این توفیق را پیدا کردند و این حرکت را انجام دادند: گرچه دوریم به یاد تو سخن می‌گوییم، بعد منزل نبوَد در سفر روحانی»

رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به درگذشت حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر باغانی رئیس اسبق شعبه سیزدهم دیوان عالی کشور تصریح کرد: ایشان عمر پر برکت خود را در راه رسیدن به آرمان‌های امام راحل و انقلاب گذاشت و خدمات شایسته‌ای به نظام جمهوری اسلامی در سال‌های پس از پیروزی انقلاب ارائه نمود.

وی با اشاره به زندگی پر ثمر و پر بار مرحوم حجت الاسلام والمسلمین باغانی، افزود: مرحوم باغانی از برجسته‌ترین چهره‌های روحانی و سیاسی غرب خراسان بود و از او به عنوان شهید زنده حادثه تروریستی ۷ تیر ۱۳۶۰ یاد می‌شود که علاوه بر ترویج و نشر معارف اسلامی و شعائر اهل‌بیت (ع) حضور در جبهه‌های دفاع‌مقدس و عرصه‌های مختلف سیاسی، دینی و فرهنگی و بیش از ۲ دهه فعالیت در مناصب قضایی در کارنامه ایشان ثبت و ماندگار شده است.





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر