نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

حداقل ۱۰۰۰ کشته بر اثر رانش زمین در سودان

منبع
فارس
بروزرسانی
حداقل ۱۰۰۰ کشته بر اثر رانش زمین در سودان

فارس/ طبق اعلام یک گروه شورشی در منطقه دارفور غربی سودان، رانش زمین کل یک روستا را ویران کرد و دستکم ۱۰۰۰ نفر جان باختند و تنها یک نفر زنده ماند.

«جنبش آزادی‌بخش سودان» که کنترل یک روستا در منطقه دارفور را در دست دارد، از سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین‌المللی خواست که برای یافتن اجساد قربانیان این فاجعه کمک کنند.این گروه شورشی اعلام کرد: «اطلاعات اولیه نشان می‌دهد که تمام ساکنان روستا که تخمین زده می‌شود بیش از هزار نفر باشند، جان خود را از دست داده‌ و تنها یک نفر زنده مانده است.»

گفته می‌شود که پس از بارندگی شدید روزهای اخیر، رانش زمین روز یکشنبه رخ داده و روستا را کاملاً با خاک یکسان کرده است.این فاجعه در حالی رخ داده که سازمان ملل پس از جنگ داخلی سه سال اخیر در سودان، وضع این کشور را یکی از بدترین بحران‌های انسانی جهان توصیف کرده است.

پیش از این در چندین بخش از منطقه دارفور قحطی اعلام شده است.بسیاری از سودانی‌هایی که از جنگ شدید بین نیروهای ارتش سودان و گروه شبه‌نظامی «نیروهای پشتیبانی سریع» در شمال دارفور گریخته بودند، به منطقه «کوه‌های مره» پناه بردند، جایی که غذا، آب و سایر مایحتاج اولیه زندگی بسیار محدود است.

سازمان ملل می‌گوید برخی برآوردها نشان می‌دهد که بیش از ۱۵۰ هزار نفر در این جنگ کشته و بیش از ۱۴ هزار نفر در داخل کشور آواره شده‌اند.بیش از نیمی از جمعیت ۵۰ میلیون نفری سودان، با سطح بحرانی گرسنگی روبرو هستند. عملیات امدادرسانی در کشور به دلیل درگیری‌های شدید مداوم بین ارتش، نیروهای پشتیبانی سریع و جناح‌های حامی آنها، گروه‌های شورشی و شبه‌نظامیان، همچنان محدود است.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره