نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

آتش زدن همسر در پارکینگ خانه با دست و پای بسته

منبع
ايران
بروزرسانی
آتش زدن همسر در پارکینگ خانه با دست و پای بسته

ایران/ مرد جوانی که همسرش را به طرز هولناکی به آتش کشیده و به قتل رسانده بود، کمتر از یک ساعت بعد توسط پلیس دستگیر شد.

این حادثه هولناک عصر سه‌شنبه ۱۱ شهریور در خانه‌ای واقع در شهرستان سقز در استان کردستان رخ داد. همسایه‌ها با شنیدن صدای فریادهای زن جوان همسایه به پارکینگ خانه رفتند و در کمال ناباوری ثریا ۳۵ ساله را که دست و پاهایش بسته بود و در میان شعله‌های آتش قرار داشت، مشاهده کردند. آنها بلافاصله زن جوان را به بیمارستان منتقل کردند، اما وی بر اثر شدت سوختگی جان باخت.

همسر این زن پس از بستن دست و پایش او را در پارکینگ خانه به آتش کشیده بود.

سرهنگ محمدصادق پیروزی فرمانده انتظامی سقز در این خصوص اظهار کرد: پس از گزارش وقوع قتل در این شهرستان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت و مأموران با انجام اقدامات تخصصی، متهم را در کمتر از یک ساعت شناسایی و دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی سقز ادامه داد: متهم مردی ۳۵ ساله و دارای اعتیاد به مواد مخدر صنعتی است که به دلیل اختلافات خانوادگی مرتکب این جنایت شد. وی پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره