نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
جامعه و حوادث

مرگ دلخراش نوجوان 14 ساله در آتش‌بازی دوستانش

منبع
اعتماد
بروزرسانی
مرگ دلخراش نوجوان 14 ساله در آتش‌بازی دوستانش

اعتماد/ ​​​​​​​نوجوان ۱۴ ساله‌ای که در پی آتش‌بازی دوستانش، دچار سوختگی وحشتناکی شده بود، روز جمعه گذشته در بیمارستان امام رضا(ع)مشهد جان سپرد و بدین ترتیب ماجرای این حادثه هولناک زیر ذره‌بین تحقیقات قضایی قرارگرفت.

شب بیست وسوم شهریور، چند کودک و نوجوان درمنطقه قاسم‌آباد مشهد آتشی را در کنار پیاده‌رو برافروختند و مشغول بازی‌های کودکانه شدند؛ اما در همین اثنا نوجوان ۱۴ساله دیگری بطری حاوی بنزین را برداشت تا آتش را شعله‌ورکند‌.

او درحالی بنزین‌ها را روی شعله‌های سرکش ریخت که ناگهان مقداری از آن روی پاهای دوستش پاشید و در یک لحظه لباس‌های «م» شعله‌ور شد.

در این شرایط و درحالی که دوستانش فریاد می زدند روی زمین غلت بزن! رهگذران نیز به یاری نوجوان مذکور آمدند و با امدادگران اورژانس تماس گرفتند. طولی نکشید که «م» به بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) انتقال یافت و تحت درمان قرار گرفت؛ اما اقدامات درمانی موثر واقع نشد و این نوجوان به دلیل عوارض ناشی از سوختگی روز جمعه جان خود را از دست داد. از سوی دیگر با انتقال جسد این نوجوان به پزشکی قانونی، تحقیقات گسترده‌ای برای علت وقوع این حادثه تاسف‌بار و ریشه‌یابی ماجرا، توسط قاضی ویژه قتل عمد مشهد آغاز شد. 
«الف» نوجوانی که دراین ماجرای تلخ نقش دارد به قاضی شعبه ۲۵۸ دادسرای عمومی وانقلاب مشهد گفت: آن شب من هم در کنار دوستانم بودم که آتش روشن کردیم و «م» از روی شعله ها می پرید من هم بطری بنزین را روی آتش ریختم که ناگهان پاهای دوستم شعله‌ور شد، من هم از ترس فریاد زدم غلت بخور! یک می گفت: خاک بریزید! ولی خیلی ترسیده بودم که از محل فرار کردم.
پس از انجام تحقیقات مقدماتی توسط قاضی وحید خاکشور،بررسی های بیشتر در این باره به قضات دادگاه های اطفال سپرده شد و بررسی های پلیسی نیز با دستور سرهنگ جوادبیگی (رئیس پلیس آگاهی مشهد)در اداره جنایی زیرنظر سروان آرمین منفرد(افسرپرونده)ادامه یافت.


 

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله