نماد آخرین خبر

مهمترین وظیفه ما انتقال فرهنگ شهادت و ارج نهادن ارزش و باورها است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
مهمترین وظیفه ما انتقال فرهنگ شهادت و ارج نهادن ارزش و باورها است

ایرنا/ تهران- ایرنا- وزیر آموزش و پرورش گفت: زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت برای ما ارزشمند است چرا که مهمترین‌ وظیفه ما در آموزش و پرورش انتقال فرهنگ شهادت و ارج نهادن به این ارزش‌ها و باورها است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا کاظمی روز یکشنبه در آیین نواختن زنگ مقاومت که در هنرستان پسرانه شهید باهنر منطقه ۱۸ تهران برگزار شد اظهار کرد: آنچه کشور ما را پیروز و سربلند نگه داشته فرهنگ ایثار و شهادت است که به آن افتخار می کنیم.

وی بیان کرد: هیج سلاحی در برابر فرهنگ کاربرد ندارد، در کنار یاد شهدا، چهره های الگو و اسوه بر در و دیوار این مدرسه نقش بسته ، همچنین فرماندهان و دانشمندان شهید باعث افتخار و عزت کشورند آنها در برابر دنیای استکباری ایستادند و مقاومت را به نمایش در آوردند.

کاظمی با اشاره به اینکه مهر متفاوتی را امسال در مدارس تجربه کرده ایم گفت: امسال در حالی مهر را آغاز می کنیم که یک دوره دفاع و یک‌ نبرد متفاوت را مردم کشورمان تجربه کردند، ما در آموزش و پرورش وظیفه داریم این ارزش و فرهنگ را انتقال دهیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای ماندن در مسیر درست و زندگی سعادتمند به شفاعت شهدا نیاز داریم، افزود: شهدا زنده اند، شهدا در زندگی مادی و معنوی ما تاثیرگذار هستند ، دست ما را می‌گیرند و به ما کمک می کنند.

وی خاطر نشان کرد: امروز تلاش دشمن در جنگ شناختی از بین بردن باورها در نسل جوان و نوجوان جامعه است، باید تمرکزمان را در مدارس بر ارزش های ملی و تقویت روحیه ملی و عشق به ولایت تقویت کنیم، باید با تلاش در این راه دسیسه دشمنان را از بین ببریم.

وی با بیان اینکه یکی از وظایف مهم ما در آموزش و پرورش انتقال فرهنگ، ارزش‌ها و باورهاست به ویژه ارزش‌ها و هنجارهای انقلابی و ملی جمهوری اسلامی ایران که در راس این ارزش‌ها فرهنگ ایثار و شهادت است ادامه‌ داد: گرامی‌داشت و زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: آنچه تا به امروز کشور را پیروز، سرافراز و سربلند نگه داشته و در مقابل؛ دشمنان را به خاک ذلت نشانده، فرهنگ ایثار و شهادت است و به آنها افتخار می کنیم، هیچ سلاحی در مقابل این فرهنگ کاربرد ندارد.

کاظمی با بیان اینکه فرماندهان شهید و دانشمندان شهید برای این کشور افتخار آفریدند، عزت و استقلال آوردند و در مقابل دنیای استکبار ایستادند گفت: برای اینکه راه شهدا را ادامه دهیم باید با شهدا مانوس، با سنت و سیره شهدا انس داشته باشیم و تلاش کنیم تا سیره شهدا در زندگی ما ساری و جاری باشد، این کار آموزش و پرورش است و برای این کار با کمک همکاران در معاونت پرورشی، بسیج دانش آموزی و تشکل‌ها یادواره‌های مدرسه‌ای را طراحی کردیم تا خود دانش آموزان نسبت به این موضوع درگیر شوند.

در این مراسم سه خانواده شهید مورد تقدیر قرار گرفتند.





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله