نماد آخرین خبر

عزم دستگاه قضایی برای تعقیب کیفری و مطالبه خسارت از عاملان جنگ ۱۲ روزه

منبع
ايرنا
بروزرسانی
عزم دستگاه قضایی برای تعقیب کیفری و مطالبه خسارت از عاملان جنگ ۱۲ روزه

ایرنا/ تهران- ایرنا- دادستان کل کشور با اشاره به عزم دستگاه قضا برای تعقیب کیفری و مطالبه خسارت از عاملان جنگ ۱۲ روزه، گفت: شعب ۵۵ حقوقی تهران و یک و ۲ بازپرسی دادسرای تهران به‌عنوان شعب ویژه رسیدگی به جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا تعیین شده‌اند.

به گزاش ایرنا از قوه قضاییه، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمد موحدی آزاد روز سه‌شنبه در چهارمین جلسه بررسی و پیگیری مستندسازی و اعلام خسارت‌های جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، با اشاره به تقسیم کار میان دستگاه‌های عضو، اظهار کرد: براساس گزارش‌های ارائه‌شده از سوی دستگاه‌های عضو، اقدامات قابل توجهی برای پیگیری پرونده‌ها در مراجع قضایی داخلی و بین‌المللی در دست اقدام است.

وی افزود: در این چارچوب، شعب ۵۵ حقوقی تهران و شعب یک و ۲ بازپرسی دادسرای تهران به‌عنوان شعب ویژه رسیدگی به جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا تعیین شده‌اند. تاکنون شکایات و دادخواست‌های متعددی در این شعب ثبت شده که بخش مهمی از آنها به خسارات وارده به اماکن دولتی، عمومی و اموال شهروندان مربوط می‌شود. بر این اساس، وزارتخانه‌های ذی‌ربط موظف شده‌اند با ارائه مستندات، نسبت به طرح دعاوی جبران خسارت اقدام کنند.

دادستان کل کشور به ضرورت حمایت از واحدهای تولیدی آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: به منظور ایجاد امنیت سرمایه‌گذاری و جبران خسارات وارده به واحدهای صنعتی و تولیدی، مقرر شده است دادگستری تهران گزارش کامل این خسارات و نیازهای حمایتی را به دادستانی کل منعکس کند تا از دستگاه‌های متولی موضوعات مربوط به حمایت از واحدهای تولیدی آسیب‌دیده از جنگ مطالبه شود.

موحدی آزاد تأکید کرد: دستگاه قضا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های حقوقی، قضایی و دیپلماتیک، عزم جدی در پیگیری حقوق ملت و دفاع از سرمایه‌های کشور در برابر تجاوزات و اقدامات غیرقانونی دشمنان دارد و هیچ‌گونه کوتاهی در این مسیر قابل پذیرش نخواهد بود؛ بنابراین با همکاری دستگاه‌های متولی نسبت به جمع‌آوری مستندات قانونی و طرح ادعا در مراجع بین‌المللی اقدام خواهد شد.





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله