نماد آخرین خبر

معارفه دو معاون در فرماندهی انتظامی شرق استان تهران

منبع
ايسنا
بروزرسانی
معارفه دو معاون در فرماندهی انتظامی شرق استان تهران

ایسنا/ فرمانده انتظامی شرق استان تهران در مراسمی رسمی سرهنگ غلامرضا حسنوند را به‌عنوان معاون هماهنگ‌کننده و سرهنگ حسن شاکری را به‌عنوان معاون عملیات فرماندهی انتظامی شرق استان تهران معرفی کرد.

مراسم تکریم و معارفه معاون هماهنگ‌کننده و معاون عملیات فرماندهی انتظامی شرق استان تهران با حضور سردار دلاور القاصی‌مهر، جمعی از فرماندهان، معاونین و کارکنان برگزار شد.

در این مراسم که امروز شنبه ۱۷ آبان برگزار شد، سردار دلاور القاصی‌مهر گفت: موفقیت مأموریت‌ها و تأمین امنیت و آرامش مردم نتیجه هدایت دقیق و کار حرفه‌ای معاونت‌هاست.

وی همچنین نقش معاونت عملیات را به‌عنوان مرکز فرماندهی و هدایت مأموریت‌ها تشریح کرد و افزود: معاونت عملیات با ارائه برآوردهای اطلاعاتی، اجتماعی و پشتیبانی، مسیر تصمیم‌گیری فرمانده را هموار می‌کند و باعث کاهش آسیب‌های انسانی و تجهیزاتی در مأموریت‌ها می‌شود.

سردار القاصی‌مهر با اشاره به توانمندی‌های سرهنگ غلامرضا حسنوند گفت: وی با تجربه گسترده در عملیات و ستاد، آشنایی کامل با فرایندهای ماموریتی و توان تحلیلگری دقیق، به‌عنوان معاون هماهنگ‌کننده انتخاب شد تا انسجام و هدایت مأموریت‌ها در سطح ستاد و معاونت‌ها به بهترین شکل انجام شود.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران در پایان اظهار کرد: ارتقای معاونت‌ها با هدف حفظ انسجام، افزایش بهره‌وری و انعکاس درست زحمات کارکنان صورت گرفته است. انتظار داریم همه معاونین و رده‌ها با همکاری کامل، موفقیت مأموریت‌ها و خدمت‌رسانی به مردم را تضمین کنند.

در این مراسم همچنین سرهنگ حسن شاکری، فرمانده انتظامی شهرس��ان فیروزکوه نیز به‌عنوان معاون عملیات منصوب شد تا هدایت عملیاتی، هماهنگی بین معاونت‌ها و اجرای برنامه‌ها را به‌صورت مستمر پیگیری کند.

انتهای پیام





🔹"آخرین خبر" در روبیکا 🔹"آخرین خبر" در ایتا 🔹"آخرین خبر" در بله
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره