هفت صبح/ خانواده صالح، مردی که چهار سال قبل در جریان یک درگیری خیابانی با ضربات چاقو به قتل رسیده بود، از قصاص قاتل گذشت کردند.
این تصمیم پس از اطلاع از شرایط دشوار زندگی همسر متهم و دو فرزند دوقلوی خردسال او که هر دو دارای معلولیت هستند، گرفته شد.
به روایت برادر مقتول، متهم در جریان درگیری ابتدا از همراهی با دو برادر دیگر خودداری کرده بود، اما آنها چند بار به سراغش رفتند و در نهایت صالح را در کوچهای بنبست با چاقو مجروح کردند. صالح روز بعد در بیمارستان جان باخت و متهم پس از حدود ۴۰ روز فرار بازداشت شد.
با وجود درخواست قصاص از سوی مادر مقتول و مخالفت دو برادر صالح با بخشش، سایر اعضای خانواده با در نظر گرفتن آینده دو کودک، تصمیم به گذشت بیقیدوشرط گرفتند؛ بدون دریافت حتی یک ریال وجهالمصالحه. متهم پس از طی مجازات مربوط به جنبه عمومی جرم، امکان بازگشت به زندگی را خواهد داشت.








![دبیر شورای عالی امنیت ملی: مردم ما [در خصوص بازنگری در دکترین هستهای] مطالبه دارند](https://app.akharinkhabar.ir/images/2026/10/31/69c7d520-773b-4276-ba97-9b88f16e6224.png)






