مهر نوشت:
سرپرست معاونت تشخيص و پيشگيري پليس فتا گفت: پليس در فضاي عمومي اينترنت گشت زني کرده و علاوه بر شناسايي مشکلات و جرايم با مجرمان اينترنتي برخورد مي کند.
سرهنگ علي نيک نفس اظهار داشت: پليس در فضاي سايبر اقدام به گشت زني کرده و علاوه بر شناسايي صفحات کلاهبرداري ( فيشينگ ) با جرايم عمومي در فضاي سايبر که ممکن است بخشي از هموطنان با آن روبرو شوند حضور دارد. پليس در هر مکاني از فضاي سايبر که کاربري حضور داشته باشد اقدام به گشت زني اينترنتي و رصد مي کند.
وي با هشدار نسبت به استفاده از هکرها توسط برخي از سازمانها و دستگاهها تاکيد کرد: هکر به معناي نفوذگر از نظر قانوني مجرم است و نه تنها پليس ارتباطي با آنها براي استفاده ندارد بلکه به سازمان ها و دستگاهها نيز توصيه مي کنيم از به کارگيري هکرها به عنوان کارشناس امنيت براي شناسايي حفره هاي امنيتي خود خودداري کنند.
سرپرست معاونت تشخيص و پيشگيري پليس فتا گفت: در اين زمينه پليس از کارشناسان امنيت استفاده مي کند که تفاوت بسياري با هکرها دارند. اين افراد توانايي نفوذ به حفره هاي امنيتي را دارند اما اقدام به ارتکاب جرم نمي کنند. پليس با روي گشاده با افرادي که کارشناس امنيت شبکه هستند همکاري خواهد کرد و از دانش تخصصي آنها استفاده مي کند.