به گزارش فارس، قائم مقام وزير آموزش و پرورش در شوراي راهبردي تحول بنيادين اين وزارتخانه گفت: نام دوره راهنمايي حدود ۴۰ سال است که بيان ميشود؛ به همين دليل تغيير آن کمي سخت به نظر ميرسد.
حجتالاسلام محيالدين بهرام محمديان در خصوص اين موضوع که «يادگيري نام ساختار «3ـ3ـ6» و عناويني چون «اول متوسطه اول» يا «اول متوسطه دوم»، دغدغهاي ديگر در اجراي ساختار جديد آموزش و پرورش است»، اظهار داشت: بايد اطلاعرساني و فضاسازي صورت گيرد و بتوانيم نظام آموزشي را خوب تعريف کنيم.
وي ادامه داد: در حال حاضر 6 سال دوره ابتدايي و 6 سال دوره متوسطه داريم که دوره متوسطه به «دوره اول متوسطه» و «دوره دوم متوسطه» تقسيم ميشود.
حجتالاسلام محمديان اضافه کرد: به عنوان مثال به جاي سال اول راهنمايي، «سال اول دوره اول متوسطه» ميگوييم.
وي در واکنش به اين جمله که «با اين روند، نام سالهاي تحصيلي سختتر ميشود»، گفت: زماني که ياد بگيريم، سختي ندارد؛ دوره راهنمايي از سال 1350 به بعد ايجاد شد و از آن سال، حدود 40 سال ميگذرد؛ در همان زمان و تا سالهاي قبل هم، برخي مردم به دوره راهنمايي و متوسطه، سيکل اول و سيکل دوم ميگفتند و راهنمايي نميگفتند.
قائممقام وزير آموزش و پرورش در شوراي راهبردي تحول بنيادين در پاسخ به اين پرسش که «آيا آموزش و پرورش درگير اين الفاظ نميشود؟»، افزود: اينها بحث کارشناسي است که گاهي اوقات نيازمند است، تبيين عمومي شود ولي اگر نظام آموزشي جديد به طور کامل راه بيفتد، «3ـ3ـ6» نخواهيم گفت؛ بلکه 6 ساله ابتدايي، دوره اول متوسطه و دوره دوم متوسطه ميگوييم؛ شايد عنوان ديگري بتوان اطلاق کرد ولي آنچه در سند تحول بنيادين آمده، اين عنوان است.