تاکید مسجدجامعی بر رسانه ای شدن تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز در حریم های شهر
فارس
بروزرسانی
فارس/ رئيس شوراي اسلامي شهرستان تهران بر لزوم رسانهاي کردن اقدامات انجام شده براي تخريب ساخت و سازهاي غير مجاز در حريم رود دره ها تاکيد کرد.
مسجد جامعي در هفدهمين جلسه اين شورا بر رسانه اي شدن تخريب ساخت و سازهاي غير مجاز در حرايم شهر تاکيد کرد و به اقدامات انجام شده در پي حادثه سيلاب در بخش کن پرداخت و اعلام کرد: پس از اين حادثه جلسه فوق العاده در بخشداري کن تشکيل شد و پس از بازديد ميداني از تمام روستاهاي آسيب ديده هماهنگي هاي لازم با شهرداري و ديگر سازمان هاي مسئول انجام شد.
مسجد جامعي ادامه داد: پس از اين اقدامات بازديد مجددي به همراه گروه رسانه اي با هدف انعکاس مشکلات موجود آسيب ديدگان از حادثه سيلاب توسط رئيس شوراي شهرستان انجام شد.
وي در ادامه از اختصاص اعتبار چهار ميليارد توماني براي کمک به بازسازي خرابي هاي سيلاب کن در فضاهاي مشجر و باغات کن خبر داد و افزود: در همين خصوص پيگيريهاي لازم در خصوص مسائل فني و عمراني در بخش هاي کن ، مرکزي و آفتاب از شهرداري ، فرمانداري ، شرکت گاز رساني ، شرکت برق ، آب شرب انجام شد.
رئيس شوراي شهرستان تهران اظهار داشت: با اهتمام ويژه به حل مشکلات روستائيان بخش کن و مصوبه شوراي شهرستان تهران به شهرداري مناطق 5 و 22 در خصوص همکاري براي صدور مجوز هاي لازم ابلاغ شد.
وي در ادامه تاکيد کرد: بر همين اساس پيگيري جدي براي جلوگيري از تخلفات ساختماني و ساخت و سازغيرمجاز در حريم و بستر رودخانه کن با هماهنگي مسئولين مرتبط انجام شد که اقدامات مؤثري انجام و بخش زيادي از بناهاي غيرمجاز تخريب شد؛ که در اين راستا قوه قضائيه و نيروي انتظامي همکاري خوبي داشته اند.
رئيس شوراي شهرستان تهران همچنين از تدوين پيش نويس متن تفاهم نامه همکاري با مسئولين مربوطه در محدوده حريم شهري خبر داد و اعلام کرد: اين تفاهم نامه به زودي نهايي شده و به امضاء مي رسد.
مسجدجامعي همچنين از پيگيري و اقدام براي اصلاح روند تخصيص بودجه شهرستان تهران از محل درآمدهاي حاصل شهرداري در شهرستان تهران به منظور اختصاص در اين حوزه خبر داد و خواستار توضيحات مدير کل حريم شهر تهران در اين خصوص شد.
تخريب 96 ساخت و ساز غير مجاز در حريم تهران/ 36 تخريب به رود دره کن اختصاص دارد
در ادامه اين جلسه حسين خانلري، مدير کل حريم شهرداري تهران به ارائه توضيح و گزارش در خصوص درآمد و هزينه و اقدامات شهرداري در حريم شهر تهران در سال 94 پرداخت و گفت: شهرداري تهران در حريم درآمد نداشته و به طور کلي رويکرد شهرداري تهران به هيچ عنوان درآمد زايي در اين بخش نيست.
وي در ادامه تصريح کرد: بر اساس تفاهم نامه بين شهرداري و فرمانداري اين بودجه تنظيم شده و به مناطق شهرداري اختصاص داده مي شود و مناطق بر اساس برنامه ريزي انجام شده اين بودجه را تخصيص مي دهند.
مدير کل حريم شهرداري تهران در خصوص ميزان بودجه حريم در شهر تهران اعلام کرد: ميزان اعتبار حريم در سال 90 در حدود 6 ميليارد و 500 ميليون تومان، در سال 91 و در سال 92 هرکدام 8 ميليارد تومان، در سال 93 در حدود 8 ميليارد و 400 ميليون تومان و در سال 94 در حدود 9 ميليارد و 200 ميليون تومان تعيين شد.
وي پس از ارائه گزارشي از عملکرد هاي عمراني در حريم شهر تهران به تخريب ساخت و سازهاي غير مجاز اشاره و با تشريح جزئيات عملکرد در اين خصوص اعلام کرد: به طور کلي تاکنون 96 ساخت و ساز غير مجاز در حريم شهر تهران تخريب شده است که هفت مورد مربوط به منطقه 22 و 19 مورد مربوط به منطقه 2 و 24 مورد مربوط به منطقه 1 و 46 مورد مربوط به منطقه کن است که از اين 46 مورد 36 مورد اختصاص به روددره کن دارد.
وي همچنين از هماهنگي بسيار خوب ميان 23 دستگاه مرتبط با اين موضوع خبر داد و اظهار داشت: اين اقدام به در حقيقت تحقق مديريت واحد در يک موضوع است.
وي همچنين از آغاز عمليات احصا حدود 300 نفري آسيب ديدگان حادثه سيلاب کن از روز جاري خبر داد و خواستار توضيح در خصوص چگونگي تخصيص اعتبار 4 ميليارد توماني شد.
مسجد جامعي، رئيس شوراي شهرستان تهران در ادامه اين جلسه با تاکيد بر اينکه اولويت ما حفظ فضاي مشجر است، تاکيد کرد: اولويت در تخصيص اين اعتبار به موضوعاتي همچون آب و برق که به توسعه فضاي مشجر کمک مي کند، تعلق دارد.
وي در ادامه با تاکيد بر اينکه برخورد با جرم بايد به گونه اي باشد که مانع از وقوع مجدد جرم شود، گفت: مي بايست به لحاظ رسانه اي در اين خصوص کار شود تا مجريمن بدانند که اگر ساخت و ساز غير مجازي را انجام مي دهند، عاقبت آن تخريب است.
وي با تاکيد بر لزوم حفظ سرمايه هاي ملي اظهار داشت: آنچه در ساخت ساز استفاده مي شود در واقع سرمايه اي ملي است و بايد با کار بيشتر رسانه اي اين تنبه ايجاد شود تا ديگر کسي ساخت و ساز غير مجاز انجام ندهد.
مهدي چمران، رييس شوراي شهر تهران نيز در اين خصوص تاکيد کرد: بايد شرايطي را ايجاد کرد که مسئوليني که به اعطاي مجوز غير قانوني در گذشته پرداخته اند، رها نشوند و در خصوص اقدام خود به مراجع مورد صلاحيت پاسخگو باشند.
پرويز سروري، ديگر عضو شوراي شهرستان تهران در ادامه اين جلسه به حريم منطقه 13 اشاره کرد و گفت: در اين محدود از يک طرف محدوديت در ساخت و ساز وجود دارد که حساسيت در خصوص آن به جا و درست است و از طرفي ديگر برخي کارهاي عمراني داراي مجوز است که اعمال محدوديت ها بر آنها اثر گذاشته است.
وي با بيان اينکه به نظر مي رسد ناهماهنگي با منطقه وجود دارد، اظهار داشت: بايد روالي براي اينگونه موارد تعيين شود تا نيازي به پيگيري هاي زياد احساس نشود.
رئيس شوراي اسلامي شهرستان تهران نيز در اين خصوص اعلام کرد: سندي با هدف تسريع اينگونه موارد تهيه شد تا هر سه ماه يکبار به بررسي موارد مرتبط بپردازد و هم اکنون اين سند به مناطق 22 و 5 شهرداري تهران ابلاغ شده است.
براساس گزارش سايت شوراي شهر، ذاکري شهردار منطقه 13 نيز در اين جلسه به ارائه گزارش در خصوص اقدامات منطقه 13 درحريم اشاره کرد و گفت: تاکنون جلسات متعددي در خصوص شهرک زيتون برگزار شده است و در خواست اين است تا مکاتبات جدي تري با هدف رسيدن به نتيجه در اين خصوص با مسئولين انجام شود.