فارس / به نقل از روابط عمومي فرماندهي انتظامي استان فارس، سيروس سجاديان اظهار داشت: ماموران انتظامي شهرستان شيراز از طريق مرکز فوريتهاي پليسي 110 وقوع يک تيراندازي در يکي از خيابانهاي جنوب غربي اين شهر مطلع شدند و پس از حضور در محل مشاهده کردند فردي بهنام «الف – ن» 20 ساله، بر اثر اصابت گلوله به قتل رسيده و در کنار بولوار بر روي زمين افتاده است.
وي ادامه داد: پس از انجام اقدامات قانوني، جسد به پزشکي قانوني منتقل و تحقيقات ماموران در اين مورد آغاز و ابتدا يک خودرو پژو 405 که در محل قتل رها شده بود کشف شد.
فرمانده انتظامي فارس بيان کرد: در حين رسيدگي به اين پرونده فردي بهنام «ج ـ الف» به ماموران مراجعه و اظهار کرد خودرو کشف شده متعلق به وي است که در شب حادثه هنگامي که در کنار خيابان پارک کرده بودم، دو نفر که قصد سرقت خودر من را داشتند، با چهره پوشيده از دو طرف خودرو درب را باز کرده و مرا تهديد به پياده شدن از خودرو کردند.
وي اضافه کرد: اين شخص همچنين اظهار کرد من پياده نشدم و شخصي که سمت شاگرد ايستاده بود اسلحه شکاري را بر روي گونهام گذاشت و تهديد به شليک کرد که من با او درگير شدم و ناگهان اسلحه شليک و تير به همدستش اصابت و سپس ضارب اقدام به فرار کرد.
سجاديان گفت: ماموران با انجام يکسري اقدامات اطلاعاتي فرد قاتل را بهنام «م – ک» شناسايي و متوجه شدند وي پس از آنکه به اشتباه به سمت مقتول شليک و او را به قتل رسانده، با يک اسلحه جنگي سمينوف اقدام به خودکشي و به دليل شدت جراحات از ناحيه فک چپ و گلو قادر به تکلم نبوده و هماکنون بستري است.
وي بيان کرد: در ادامه تحقيقات مشخص شد در شب حادثه فرد ديگري بهنام «س – خ» نيز همراه سارقان بوده که وي نيز در يک عمليات غافلگيرانه دستگير و به پليس آگاهي منتقل شد.
فرمانده انتظامي فارس گفت: فرد دستگير شده در شب حادثه راننده خودرو پرايد متعلق به مقتول بوده که سارقان را در کنار خودرو پژو 405 پياده و پس از آنکه همدستشان در اين سرقت مسلحانه نافرجام به قتل ميرسد از محل متواري ميشوند.
سجاديان در پايان گفت: در اين مورد فرد ديگري بهنام «ف – ن» نيز که قاتل پس از قتل «الف – ن» به درب منزلش مراجعه و وي را به روستايش واقع در اطراف شيراز رسانده بود نيز توسط ماموران شناسايي و دستگير شد.