مديرعامل سازمان تاکسيراني آمل با تاکيد بر اينکه زمينه حضور بانوان راننده را در سرويس مدارس فراهم کرديم، گفت: بيمه شخص ثالث رانندگان زن از 90 ميليون به 126 ميليون تومان افزايش يافت.
اکبر کريمي مديرعامل سازمان تاکسيراني آمل صبح امروز در اين با اشاره به اينکه سال گذشته تجربه کافي در زمينه ساماندهي سرويس مدارس نداشتيم، افزود: تجربههاي سال گذشته در اين زمينه امسال ياريگر ما خواهد بود.
وي با بيان اينکه در سال جاري بانوان نيز به جمع رانندگان سرويس مدارس اضافه شدهاند، بيان کرد: در سال گذشته اين تعداد کم بود ولي در سال جاري تعداد اين بانوان افزايش يافته است.
کريمي با تاکيد بر اينکه زمينه حضور بانوان راننده را در سرويس مدارس فراهم کرديم، گفت: افزايش بيمه شخص ثالث رانندگان زن از 90 ميليون به 126 ميليون تومان و نيز معاينات فني و آگاهي نيز براي حضور ثابت اين قشر فراهم کرديم.
وي با اشاره به اينکه يکهزار و 100 دستگاه ون و تاکسي در زمينه سرويس مدارس در آمل فعال هستند، بيان کرد: تاکنون براي 900 دستگاه خودرو پروندهسازي صورت گرفته است.
مدير آموزش و پرورش آمل نيز در سخناني با تاکيد بر اينکه هدف از ساماندهي سرويس مدارس وارد کردن امور تربيتي و فرهنگي به بخشهاي مختلف زندگي دانشآموزان است، يادآور شد: نبايد ميان آموزههاي مدرسه و خانواده و بين راه تفاوتي باشد.
اکبر لطفي با اشاره به اينکه در برخي موارد سرويسهاي مدارس برابر آموزههاي ديني و فرهنگي رفتار نميکنند و اين براي بخشهاي تربيتي جبرانناپذير است، تصريح کرد: تلاش کرديم در بخش سرويس مدارس فرهنگ سازي کرده و رانندگان را به يک مربي و معلم دانشآموز تبديل کنيم.
اين مسئول با بيان اينکه خواهان اين هستيم که دانشآموزان در نهايت سلامت جسمي و رواني فاصله مدرسه تا خانه را طي کنند، گفت: نبايد برخي بياحتياطيهاي فرهنگي و جسمي زندگي دانشآموزان را به مخاطره بيندازد.
لطفي با تاکيد بر اينکه آمل از شهرهاي پيشرو در کشور در زمينه ساماندهي سرويس مدارس است، اذعان داشت: در سال گذشته دو شهر آمل و مشهد در کشور ساماندهي سرويس مدارس را آغاز کرده است.
/شفاف نيوز