عصر ايران/ شامپو و لوسيون تقويتي مو با نام تجاري ژيوار، شامپو ضد ريزش آناژن و همچنين شامپو يي که بدون ذکر نام تجاري و صرفاً با اعلام شماره تماس تلفني بفروش مي رسد در تيزرهاي تبليغاتي خود از ادعاهاي غير واقعي استفاده مي کنند.
روابط عمومي سازمان غذا و دارو ( از معاونت هاي وزارت بهداشت) ضمن اعلام اسامي برخي فراورده هاي بهداشتي که در معرفي خود ادعاهاي غير واقعي مطرح کرده اند؛ از سفارش دهندگان و سفارش گيرندگان تبليغات خواست از ادعاهاي خارج اغراق گونه و خارج از مجوز صادره اجتناب کنند.
به گزارش عصر ايران روابط عمومي سازمان غذا و دارو اعلام کرد: با توجه به گزارشات متعدد از سوي مردم و مسئولين مرتبط بويژه برخي معاونان غذا و داروي دانشگاههاي کشور تبليغات شامپو و لوسيون تقويتي مو با نام تجاري ژيوار، شامپو ضد ريزش آناژن و همچنين شامپو يي که بدون ذکر نام تجاري و صرفاً با اعلام شماره تماس تلفني بفروش مي رسد در تيزرهاي تبليغاتي خود از ادعاهاي غير واقعي ضد ريزش مو و رويش مجدد مو استفاده مي کنند که اين موضوع باعث گمراهي اذهان عمومي شده است.
همچنين روابط عمومي سازمان غذا و دارو ضمن تاکيد بر غير مجاز بودن اين گونه تبليغات، از صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران بعنوان رسانه امين و مورد وثوق خواست قبل از قبول آگهي هاي تجاري، استعلامات لازم را از منابع اصلي اخذ نمايند.
بنا بر اين گزارش روابط عمومي سازمان غذا و دارو با اشاره به اينکه ادعاهاي اغراق گونه مي تواند مشمول پيگرد قضايي گردد؛ به صاحبان کالاهايي که به هر نحو قانونمندي، تمايل به انجام تبليغات درباره محصولات خود مي باشند يادآوري کرد که آنها صرفا ملزم به بيان اطلاعات قيد شده در مجوز محصول، صادره از ارگان و نهاد مرتبط مي باشند.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد